Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2008

Och du tycker din tandvård är dyr...

Av Louise - 20 oktober 2008 22:32

Ja, idag har båda hästarna varit hos tandläkaren. det gick över förväntan får jag säga, då Fleyta tog sin spruta helt utan problem. Och jag som vart så orolig. Men det var bara att sticka in den, snabbt och lätt i rumpan och hon rörde inte en fena. Kanon!!! Dock ville hon inte ge med sig, så dosen hade behövt vara högre. Men hon blev tillräckligt trött för att tandläkaren skulle kunna raspa och ta bort tandsten. I övrigt såg hon fin ut i munnen så han tyckte inte att vi behövde söva henne mer eller trilskas med henne.


Heimir fick sina framtänder slipade lite fort. Det vara ju bara ett halvår sen vi var där sist, så han skulle bara slipa till bettet lite nu och en gång till i vår, så är nog Heimirs mun prima fin med sen. Hela kalaset, totalt kanske 20 minuters arbete, gick på 1750 kr PLUS MOMS! Ja ja, nu är det gjort, skönt att få dem kollade, men det är ju inget jag regelbundet kommer göra en gång i halvåret...


I morgon skall jag försöka hinna rida. De har ju vilat nu hela helgen när jag var i Kalmar och idag fick de bara en promenad till och från veterinären. Men så har jag ju tentavecka nästa vecka, så jag kommer behöva plugga lite på kvällarna nu med... Och så är det ju äntligen BRC revision på AXA på onsdag-torsdag! Det vi jobbat med och förberett sen i januari jag och Kicki. Skall bli så spännande och det är verkligen jättekul att vi får vara med hela vägen och får lära oss hur revisionen går till. Det är ju också ett alternativt yrkesval för framtiden. Just det, söka jobb skulle jag ju börja göra.. hmm, när finns tid för det då?


Nu skall jag sova i alla fall. Kram på er

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se