Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2008

Och du tycker din tandvård är dyr...

Av Louise - 20 oktober 2008 22:32

Ja, idag har båda hästarna varit hos tandläkaren. det gick över förväntan får jag säga, då Fleyta tog sin spruta helt utan problem. Och jag som vart så orolig. Men det var bara att sticka in den, snabbt och lätt i rumpan och hon rörde inte en fena. Kanon!!! Dock ville hon inte ge med sig, så dosen hade behövt vara högre. Men hon blev tillräckligt trött för att tandläkaren skulle kunna raspa och ta bort tandsten. I övrigt såg hon fin ut i munnen så han tyckte inte att vi behövde söva henne mer eller trilskas med henne.


Heimir fick sina framtänder slipade lite fort. Det vara ju bara ett halvår sen vi var där sist, så han skulle bara slipa till bettet lite nu och en gång till i vår, så är nog Heimirs mun prima fin med sen. Hela kalaset, totalt kanske 20 minuters arbete, gick på 1750 kr PLUS MOMS! Ja ja, nu är det gjort, skönt att få dem kollade, men det är ju inget jag regelbundet kommer göra en gång i halvåret...


I morgon skall jag försöka hinna rida. De har ju vilat nu hela helgen när jag var i Kalmar och idag fick de bara en promenad till och från veterinären. Men så har jag ju tentavecka nästa vecka, så jag kommer behöva plugga lite på kvällarna nu med... Och så är det ju äntligen BRC revision på AXA på onsdag-torsdag! Det vi jobbat med och förberett sen i januari jag och Kicki. Skall bli så spännande och det är verkligen jättekul att vi får vara med hela vägen och får lära oss hur revisionen går till. Det är ju också ett alternativt yrkesval för framtiden. Just det, söka jobb skulle jag ju börja göra.. hmm, när finns tid för det då?


Nu skall jag sova i alla fall. Kram på er

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - Fredag 7 dec 21:11


Det går sådär med den här nystarten av bloggen. Det är mest för att jag inte hunnit skriva ikapp om allt jag hade tänkt skriva om, och då blir det så långa inlägg och jag måste leta upp bilder och sånt och därför en större insats och då känner jag at...

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..   Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.   I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det någ...

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadag...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se