Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2009

Goda nyheter

Av Louise - 18 augusti 2009 22:38

Fick idag den underbara nyheten att vi ska få passa Zvea i två veckor! Blir så glad varje gång de frågar och den här gången var det ju sån himla tur att vi inte har några släktkalas i Motala eller så inplanerat de kommande helgerna. Hon kommer hit på torsdag kväll och stannar två veckor. Skall bli superkul! Hoppas bara hon kan vara med på jobbet, annars är deras dotter hemma och sköter hästarna så kan Zvea vara där på dagarna.


Idag har det vart en sån där låååång dag på jobbet igen, som varje tisdag. Men när väl klockan blivit tre så går eftermiddagen ganska snabbt tycker jag. Men innan dess är det segt eftersom man vet att det är så långt kvar. Igår flyttade jag in på mitt nya kontor, det tog nästan hela dagen att komma i ordning, flytta möbler, packa ner och packa upp allt. Sen fick jag göra avbrott då och då när det var något jobb jag var tvungen att få gjort. Men nu är vi inflyttade jag o Susanne, som nu delar kontor med mig, och det känns bra. Skall få med mig lite mer bilder bara. Än så länge finns bara ett fotografi på Heimir o Fleyta. Det skall komma mer, men jag behöver åka till Ikea och köpa ramar!


Nu har jag ätit en bit kladdkaka (både onyttigt, onödigt och för sent på dygnet - men syndigt gott!) och skall hoppa i säng. Får väl försöka komma upp tidigt så jag kan gå hem tidigt och hinna motionera pållen innan jag o Micke skall äta på restaurang. (Vi firar 3-årsdag i morgon!)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se