Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 17 januari 2010

Jag är ingen sten..

Av Louise - 17 januari 2010 19:20

jag är en människa med känslor.. och det har jag verkligen haft många idag. Jag har inte gråtit på länge, även om det varit befogat. Men idag har jag det och det kändes bra. Det är skönt att äntligen gråta när man känt behov av det länge, så idag sprutade tårarna, vilket var befriande och inget konstigt för mig, så jag packade upp väska och städade samtidigt.. måste sett konstigt ut..


I övrigt har dagen varit kass. Ingenting känns roligt, allt är bara piss. Jag har inte lust med nånting, jag är uppgiven och deppig. Skulle helst bara vilja krypa ner i ett varmt bad, men hinner inte. Glömde att det var stallmöte idag så stallet tog 2,5 timma istället för 30 min som jag tänkt.. har inte ätit sen frukost så mitt dåliga humör kan till stor del bero på mitt låga blodsocker.. Måste laga mat så jag har matlåda till jobbet, och duscha.. egentligen skulle jag packat ner allt i bokhyllan och TV-spelen idag med, men det får väl bli i morgon kväll då..


Fick dock rida stallets spanska häst idag, barbacka och med mitt spanska stångbett. Han är stilig och det gick väldigt bra idag. Så då var jag lite gladare en kort stund.. nu sitter jag här igen i min ensamhet och tänker på att om en vecka (när Micke flyttat sina saker) har jag varken soffa, TV eller internet.. Vad finns det då att göra mer än att laga mat, packa flyttlådor och tycka synd om sig själv.. jag vill inte bo här. Jag vill inte vara kvar. Jag tar va fan som helst i Varberg hellre än att bo här. Har mejlat på massa annonser på blocket idag och fått svar från en hittills. Ska förhoppningsvis kolla på lite lägenheter i Varberg nu i veckan. Den jag fått svar från är inflyttning omgående. Det låter bra.. ska bara hitta stallplats med.


Slutsats; idag är en dålig dag och jag hoppas den stryks från historien.

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

17 januari 2010 19:36

Usch. Hoppas du mår bättre snart! Inte alls kul att gå runt och vara ledsen. Du får umgås mycket med Erik, han bor väl i halmstad? Kramar!

http://similou.webblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se