Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 20 januari 2010

Jag har en lägenhet!

Av Louise - 20 januari 2010 21:23

Från 1 februari har jag en lägenhet i Varberg! En 3a på 80 kvm - bottenvåningen i ett hus/villa. Litet kylskåp, gammalt hus, men rent o snyggt. Nymålade tapeter och nytt golv. Blir nog bra tror jag. Dessutom billig så jag har råd med två hästar :-D Tror jag i alla fall.. så om lille Frej och jag klickar så blir det nog han! Får se på lördag.


Nu kan jag äntligen shoppa loss på Gekås och Ikea för nu vet jag vart jag ska bo och vad jag har plats för. Har dock bara lägeneheten till 1 september (ev längre). Den ligger centralt så jag kan cykla till jobbet och nära Willys så jag kan handla. Och jag kan umgås med syrran jätteofta!!!!!!


Har inspekterat mer lantbruk idag. Det går bra. Kemikalie- och avfallsbiten känner jag mig välbekant med. Gödsel och odling är nytt för mig men det börjar redan kännas lite bättre.


På söndag ska jag börja buggkurs!! Det ska bli askul. Lite nyttig träning för kroppen och kan vara bra att kunna på fester i framtiden. Den är ju i Halmstad dock så det blir lite pendling sen när jag flyttat.


Kram på er

 
ANNONS
 
Ingegerd

Ingegerd

20 januari 2010 22:39

Kul att du fått lägenhet, hoppas du kommer att trivas med den. Nyfiken på var den ligger någonstans...

Saknar dig på jobbet, det känns så tomt!

Kram

http://hovsing.bloggagratis.se

 
Ingegerd

Ingegerd

22 januari 2010 22:53

Hoppas din helg blir bra!

Du har något att hämta i min blogg om du vill....

Kram

http://hovsing.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se