Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 23 januari 2010

På turné genom Sverige och vackert vinterland

Av Louise - 23 januari 2010 21:36

Vaknade i morse helt utvilad. Vilken fantastisk känsla! Har sovit ostrört hela natten och inte vaknat en enda gång. Rikitgt nice. Idag har Frej namnsdag. Jag åkte till Årjängs travbana och kollade på honom. Han är jättesnygg! Vackert teknad och fin i kroppen. De skodde honom när vi kom. Han var lugn i stallet, barn sprang omkring och han stod oberörd hela tiden. Snäll var han verkligen. Fick sadlat på honom och red litegrann på gårdsplanen. Han var hemskt pigg och bromsen hackade lite :-) Svängde snällt dock! Fullt hanterbar, men kände inte att jag fick ut så mycket av att flänga omkring där. Vi har en del att träna på hemma i paddocken, om han kommer dit.


Ägaren körde några varv på banan. Han var jättesnäll i sulkyn, inte hetsig på något sätt. Sen åt vi lunch i Årjäng innan vi åkte tillbaka till Göteborg. Inte bestämt mig för köp än, men är helt klart intresserad. Uppe i Dalsland och Värmland var det jättemycket snö! Otroligt vackert var det och det blev en trevlig dagsutflykt för mig, pappa och Erik. 45 mil blev det totalt.


 


I morgon ska jag börja buggkurs, tillsammans med Erik. varje söndag under våren ska vi lära oss lite steg och bli genomsvett antar jag. Ska bli kul! Ska nog ta en sväng förbi IKEA på vägen för att kolla utbudet på soffor :-D  

 
ANNONS
 
Ingegerd

Ingegerd

24 januari 2010 09:40

Han ser fin ut men det är nog mycket jobb!

http://hovsing.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se