Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 26 januari 2010

Ont ont ont

Av Louise - 26 januari 2010 21:58

Jag har ont i ryggen varje dag.. i flera veckor nu, och det blir bara värre. Nacke och axlar värker och jag hittar ingen bekväm ställning att sitta i. Liggandes raklång på rygg avlastar en stund. Jag måste nog faktiskt ta tag i detta. Först med massage och sen även träning, för så här kan det inte fortsätta. Jag har huvudvärk varje eftermiddag och konstant ryggvärk från det att jag går upp, mest de dagar jag jobbar och sitter vid skrivbord mycket. Ipren hjälper inte längre, jag behöver starkare grejer :-) Fast egentligen är det ju bättre att lösa upp spänningar och knutor och stärka ryggen.. men smärtstillande hade varit ett bra komplement.


Idag har jag varit ute på orientering i kommunen, lärt mig de flesta orterna och vart de största gårdarna ligger. Nu börjar det närma sig egna inspektioner.


Var i stallet en kortis och gjorde höpåsar bara. Sen har jag tvättat en massa - passar på att tvätta vojlockar och ridjacka medan jag har tillgång till stor tvättstuga. Snart ska jag flytta till Varberg! Ska bli skönt. Det är hemskt ensamt i den här lägenheten.. stort tomrum är kvar efter både Micke och hans saker. Det är väldigt tråkigt att vara själv. Kan inte kräva att Erik ska vara med mig varje dag bara för att jag är sällskapssjuk. Kanske skulle skaffa en katt? Nää... två hästar får räcka, annars blir mamma arg :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se