Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 28 januari 2010

Nu är vi igång!

Av Louise - 28 januari 2010 19:01

Idag har jag ridit :-) Heimirs vintervila är därmed slut, efter ca två månader. Nu ska vi försöka komma igång till kursen den 27 feb. Det var underbart att rida idag! Solen sken (ja det hann väl bli mörkt innan vi hann rida men den lös när jag kom till stallet), jag hade tillräckligt med kläder för att inte frysa och Heimir var pigg och glad. Det känns att han är redo att börja nu; motivationen är tillbaka. Jag tog kortaste rundan vi har; tar ca 20-30 min bara. Men vid varje vägskäl ville Heimir svänga åt ett annat håll - inte det som ledde kortaste vägen hem. Det känns bra! Han kändes lite trött i höstas och ville ju helst ta så korta rundor som möjligt. Snön och det fina vädret hjälper ju till också förstås.


Men nu hinner jag ju inte rida i helgen, så det är verkligen en mjukstart :-) Men nu får jag anse oss startade i alla fall och det känns bra. Tur jag fick köpt ett himla bra underställ igår på Intersport, för det är ruskigt kallt..


Var inne i en möbelaffär på vägen till stallet.. jakten efter soffa har börjat.. och letandet efter stallplats fortsätter.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se