Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 30 januari 2010

Första flyttlasset har gått

Av Louise - 30 januari 2010 19:01

Varberg här kommer jag! Idag har vi flyttat de mesta möblerna till min nya lägenhet. Allt utom sängen och köksbordet typ. Sen är det massa porslin och kläder kvar att flytta också. Det får bli lite nästa helg och kanske lite helgen efter det också. Det känns bra! Det gick ändå relativt fort och lägenheten är fin. Träffade en av mina nya grannar och hon var jättetrevlig - kommer nog bli bra! Fast hon sa att det var väldigt lyhört :-S Vi får väl se om jag kan sova...


Nu ska jag o Erik laga mat - pepparbiff, potatisklyftor och bearnaissesås. Mums! Sen ska vi se på film och bara mysa. Blev inte Göteborg idag som jag tänkt. Hade velat gå på IKEA, hann inte det förra veckan, men jag ska ju på buggkurs i morgon eftermiddag så det finns inte så mycket tid i morgon heller... får bli en annan helg när jag inte ska flytta grejer.


Jag kommer hinna rida igen i morgon i alla fall. Så det känns bra. Kul att vara igång, det är så mycket jag längtat efter att börja träna på. Men det har varit jätteskönt att ha varit lite hästledig också. Vi behöver det båda två tror jag för att inte tröttna helt. Skönt att ha tid till annat ibland och vintern är ju så mörk och trist.. Men än är det massa snö och det är skojigt att rida i! Nä, nu får jag dra upp sömntutan ur sängen och få igång matlagningen. Bye

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se