Tigers blogg

Alla inlägg under januari 2010

Av Louise - 4 januari 2010 20:17

Kan inte dagen bara vara slut... jag har så tråkigt så jag vill spy.. blä. Usch för att vara själv. Det suger...


Hela förmiddagen gick åt till ingenting annat är att ligga i sängen och halvsova/tycka synd om mig själv/vägra gå upp för att det inte fanns något roligt att göra.. tog mig i kragen och gick upp till slut och kände mig piggare efter en dusch. Körde in till stan och köpte en lampa som syrran beställt och kollade på kläder til mig själv. Det fanns INGENTING! Åh va tråkigt det var.. pisskläder. Åkte o tvättade bilen i stället, för det var faktiskt nån plusgrad idag mitt på dagen. Det behövdes. Kan inte minnas att jag gjort det sen i somras.. hmm.. Handlade lite mat på vägen hem också.


Hem och åt lite mat, kollade en stund på flyttlådan jag ställt upp men nääääääääää... sljuter på packandet till i morgon.. åkte till stallet istället och skodde av en häst och pysslade lite.. och sen blev det väl som det brukar när jag är själv... jag åt lite mera.. jag som lyckats gå ner ett kilo under veckan.. det går jag väl upp igen nu..


Har inte så mycket mer att säga. Inget bra på TV, kanske får bli lite wii-spel istället.. och vänta på det där telefonsamtalet som jag längtat efter hela dagen...

ANNONS
Av Louise - 3 januari 2010 15:46

Glömde ju faktiskt skriva igår att jag ju inte var det minsta bakis på nyårsdagen! Trots drickande till kl 03. Jo rå, jag har nog lärt mig dricka "lagom" och inte blanda så mycket så slipper man huvudvärk och illamående. Kändes himla bra.


Idag var Erik med mig i stallet och så tolkade vi efter Heimir. Köpte tolksele igår och skidor idag. Heimir var inte alls rädd för att ha någon på släp så det gick jättebra. Men fy fasiken var svårt det var! Erik lyckades bra tillslut, t.o.m i snabb trav. Jag höll mig till skritt och bara det blev för jobbigt.. fast jag ramlade inte. Det gjorde Erik :-)


Nu ska vi laga mat och städa.. Gud vilken bra hemmafru jag är, haha.

ANNONS
Av Louise - 2 januari 2010 19:33

Jaha, så är det 2010 och jag har missat två dagars bloggande.. Nyårsafton var kanon. Tog sovmorgon till halv 11 eller nått och sedan packade och så inför resan till Jönköping. Jag och Erik åkte upp tillsammans för att träffa mina goa vänner. Kom väl upp vid 4-tiden och då var det sminkning och hårplattning för hela slanten. Alla hade väl kommit kl 18 ungefär så då åt vi mat - massa olika pajer som brudarna gjort. Jätegott, och så underbar pannacotta till efterrätt.


Det var så roligt att träffa alla igen och vi hade roligt hela tiden. Gick ut och kollade på lite fyrvekerier vid 12 slaget och jag, Erik, Emelie och Linda gick ner till strandkanten vid Vättern och ja, jag vet inte vad vi gjorde där mer än att känna att vattnet var kallt för det var inte så mycket mer fyrverkerier där. Och så sjöng vi ju för födelsedagsbarnet Emelie också, som fyller 1 jan. Kvällen fortsatte ända till kl 03 ungefär då vi kröp ner på en luftmadrass.


  


      Gick inte upp förrän 10,30 - t.o.m hunden Robin tog sovmorgon :-) Sen tog jag mig an disken, med hjälp av torkar-Erik. Det tog drygt 1,5 timme att diska undan allt. Men bra blev det. Sen åt vi pizza tillsammans alla utan de som övergav oss för att åka hem till Göteborg. Vilken frukost :-) Väldigt passande just nyårsdagen.


Åkte hem till Halmstad fram mot eftermiddagen och det hände nog inget mer direkt. Slapp dag.


Idag har jag varit i stallet och varit och handlat lite mat. Sen har jag (o Erik) lagat mat, varit ute o power-walkat och sen bara slappat.. jag i alla fall. Det är så skönt att bara vara ledig och inte ha något man direkt måste göra. Eller jo, jag har ju en hel lägenhet att packa ihop och städa, men det är nästa veckas bekymmer.


Önskar alla ett bra 2010!


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se