Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 29 mars 2010

Helgens festligheter

Av Louise - 29 mars 2010 23:00

Har varit ont om tid att skriva men bättre sent än aldrig.. bilder får dock komma senare..


I fredags var vi i Tyskland, jag och Erik och Johan. Det var roligt för jag har aldrig varit där innan och det fanns massa roliga likörer! Gud va jag handlade :-) Nu behöver jag inte köpa vin och sprit på läääääänge. Bilresan genom Danmark var dock seg så jag passade på att slumra till lite då. Annars hade vi laddat upp bra med godis, muffins, ölkorv och dricka. Man är väl sin mammas dotter så matsäck måste man ha :-D


Lördagen började lugnt, vilket resulterade i att det blev stressigt på slutet! Ingen sallad, bål eller snittar var klara när gästerna kom. Men maten lyckades ändå serveras hyffsat nära utsatt tid och alla blev mätta. Jag tyckte själv att maten var god, det var ett nytt recept jag testade. Sen blev det tårta och den blev också lyckad.


Några drinkar senare blev det dans. Grannarna måste tyckt att vi var konstiga när ett gäng ungdomar buggar till dansband i vardagsrummet :-) Vi var så många som gått buggkurs så vi var tvungna att visa våra färdigheter. Askul! Det blev lite annan dans också förstås. Gästerna droppade av efter hand men 4 stycken sov över. Vi kom väl i säng vid 3-tiden nånting.


Söndagen började med lite disk och städning. Mycket hade dock gjorts kvällen innan så det var inte allt för betungande. Dammsugning och resten av städningen har jag gjort idag så nu är här fint igen! Sen drog jag med mig gänget till stallet så de fick hälsa på Heimir och kolla in nya stallet. Jag och Erik skulle ju till Halmstad på buggkurs så det blev lite ont om tid kände jag. Och jag hann egentligen inte prata så mycket med folk under festen heller för jag var så upptagen med att vara värdinna och fixa med allt... men nån måste ju göra det också.. hoppas gästerna hade trevligt ändå.


Buggkursen gick jättebra. Vi fick beröm av tränaren som också tyckte att vi skulle fundera på att tävlingsdansa. Efter fortsättningskursen till hösten ville han bjuda in oss i tävlingsgruppen. Vi får väl se, det är ju en bit att åka till Halmstad men det är ändå kul att han tycker att vi är duktiga!


Idag har jag inspekterat jättefina gårdar och så åt jag lunch hos syrran och barnen. Det var jättetrevligt att träffa dem mitt på dagen. Så idag har jag bara haft roligt och jobbet har inte alls kännts tråkigt. Nu har jag dock massa skrivarbete att ta itu med i morgon.. skrivbordet hela dagen brukar resultera i huvudvärk och nackont.


Nu måste jag gå o sova så att jag kommer upp i tid.. äh, vem försöker jag lura, det lyckas jag aldrig med.. Puss o kram (speciellt till sötnosen Erik)

 
ANNONS
 
Ingegerd

Ingegerd

29 mars 2010 23:04

Tävlingsdansa! Ja det kanske kan va nåt;-) Kul att ni e så duktiga!

Kram på dig!

http://hovsing.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se