Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 23 maj 2010

Åh dessa vackra spanjorer

Av Louise - 23 maj 2010 21:50

Idag fick jag tillfälle att rida PRE-hästen "Paggan" i mitt förra stall i Åled. Det gick skitbra idag. Har ridit honom 2 ggr tidigare, första gången gick det inte särskilt bra, andra gången bättre och idag kanon! Jag hade med mig mitt spanska bett och han går väldigt bra på det. Första gången hade jag nog lite höga förväntningar - han är ju spanjor och jag vet vad sådana kan, och så är jag ju van vid Heimir. Men han är ju utbildad till hopphäst och inte inom dressyr så idag hade jag annan taktik - låga krav och tydliga, lätta hjälper. Han lyssnade väldigt fint och var med hela tiden, intresserad, lyssnade. Första gången gick han mest emot mig. Åh, vilken galopp, vilket steg! Heimir ligger i lä när det gäller benlyft. Hoppas jag får rida honom igen inom kort.. fast det kanske inte är så bra.. man blir ju hemskt suger på att köpa en spansk häst och de är ju ruskigt dyra.


Här är han. Omöjlig att få på bild med öronen fram. Han blev bara sur om jag försökte locka honom...

  


Idag när jag kom till stallet, i Åled, fick jag se ett nyfött föl också. Ett litet sto som fötts i morse - himla söt. Här är hon med sin matte Emma.

  


Festen igår blev väl ganska lyckad. Jag hade inte så roligt själv men det var kul att träffa kollegor från Båstad. Maten blev bra och brödet fantstiskt! Kommer jag göra ofta när jag har gäster. Har inga bilder från festen dock. Men jag könde mig ganska fin i min turkosa dräkt.

 
ANNONS
 
Ingegerd

Ingegerd

29 maj 2010 19:24

Tråkigt att du inte hade kul på festen. Synd att vi inte kunde komma men jag hörde att det fanns en del som hade VÄLDIGT kul....

Kram

http://hovdamen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se