Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 17 oktober 2010

Fundera fundera

Av Louise - 17 oktober 2010 21:23

Var och kollade på en häst idag. Jag letar inte aktivt efter en till häst men har sagt till de jag känner att jag är intresserad av kallblodstravare så om någon lämplig dyker upp så är jag öppen för förslag. Jag vet att jag vill ha en kallblodstravare och en unghäst, gärna 3-4 år. Den ska helst vara mycket hanterad men behöver inte vara inriden. Den jag kollade på idag var 3 år och just så - hanterad, uppfostrad men inte riden. Hon var fin tycker jag, samarbetsvillig och hade bra exteriör, om än något tjock. Men så var det ju ett sto.. jag är ju förtjust i valacker mest. Fast jag tyckte ju hemskt mycket om Fleyta så jag ska väl inte rata en häst bara för att det är ett sto. Och hon var väldigt fin. Så nu ska jag fundera och fundera - var det rätt häst och ska jag ha en häst till och ska det vara nu?


Dags för ny jobbvecka. Mycket nytt och spännande som händer denna veckan. Lite nervöst tycker jag alltid när det är något nytt men det ska säkert gå bra. Bara jag får lite tid att läsa också för jag vill alltid känna mig påläst när jag ska ut på något jag inte varit på innan. Men det får väl bli lite kvällsarbete annars.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se