Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2010

Burrrr

Av Louise - 20 oktober 2010 19:40

Kallt idag! I varberg hade vi minsann fint väder. Soligt på inspektionen och allt.. Men i Halmstad bara regnar det och är blåsigt och kallt. Jag hade inga långkalsonger i stallet så overallen åkte minsann på! Skönt, praktiskt och varmt. Heimir gick dock inge vidare idag. Men alla dagar kan ju inte vara bra dagar så inte ska man deppa för det inte.


Nu är jag ensam hemma. Pojkvännen iväg med jobbet och kommer inte förrän i morgon. Blä. Trist att vara själv. Känner mig deppig och nedstämd. Inte bra att vara ensam med sina tankar.


Ska försöka muntra upp mig. Jag har varit och tränat idag och det känns ju bra i alla fall. Nu kan man sitta i soffan med gott samvete. Får se om det blir någon träningsvärk i morgon. I övrigt pågår "operation övertalning" på jobbet. Jag ska få en ny mobil för jag har ingen täckning med min icke-3G mobil efter att vi bytt operatör. Jag har lite önskemål om vad det ska vara för nån så jag håller på att forska för fullt om priser, funktioner och annat. Man ska ju också ha bra motiv för att inte ta en av de utvalda standardtelefonerna... jag motiverar för fullt ska ni veta!


Tänker på Kicki som nu är på varmare breddgrader och njuter av sol och värme. Hoppas hon är bättre från förkylningen så att det blir nån dykning. Bara 3 veckor kvar så ligger jag där själv, och det ska bli nått så djävulskt skönt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se