Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 24 oktober 2010

Regn och rusk

Av Louise - 24 oktober 2010 20:06

Den här helgen har bara flugit förbi, som vanligt. Men vi har fått gjort lite i alla fall. Igår var Eriks föräldrar här och vi satte dem i arbete nästan direkt. Vi fick rivit ner gamla tapeter och satt upp nya gipsväggar. Jag och Eriks mamma ägnade flera timmar åt att få fram och göra rent skorstenen.. svårt för er att fatta kanske men gamla skorstenen till köksfläkten och spisen i köket har sin rygg mot det nuvarande matsalsrummet. Där satt 5 lager tapet och 2 spackellager på där och vi var tvungna att riva av allt nu när vi ska sätta upp nya tapeter. Fast vi ska nog inte tapetsera där utan måla och sätta fast nya tegelstenar som är lite snyggare. Det tog i alla fall aslång tid att komma ner ända till putsen men nu är det gjort.


Idag har vi inte jobbat så mycket inne. Jag var i stallet och sen har jag tvättat mazdan både utvändigt och motorn. Vi gjorde fattiga riddare till lunch, var barnvakter en stund och sen var vi och dansade. Idag blev vi filmade vilket var ganska pinsamt att de sig själv dansa. Hmm.. men det är nyttigt också.


Heimir och jag hade en trevlig skogstur idag. Det är ganska långt till bra skogsstigar från oss så det är inte så ofta vi är ute och traskar bland kottar och rötter. Heimir stannade till ganska länge vid en stor pöl och lekte med vattnet och drack lite. Han stod och puttade löv fram och tillbaka i vattnet. Det såg himla kul ut men gick inte att fånga med kamera.


  


Här är föresten en bild på mitt nya skrivbord på jobbet som jag är så himla glad för! Nu har jag massor av plats till mina pappershögar.Denna veckan ska bli kul. På tisdag ska jag på studiebesök i Falkenberg och på torsdag ska jag på kurs i Jönköping. I övrigt bara en inspektion inbokad så jag hoppas få gjort lite skrivarbete med.  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se