Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 24 oktober 2010

Regn och rusk

Av Louise - 24 oktober 2010 20:06

Den här helgen har bara flugit förbi, som vanligt. Men vi har fått gjort lite i alla fall. Igår var Eriks föräldrar här och vi satte dem i arbete nästan direkt. Vi fick rivit ner gamla tapeter och satt upp nya gipsväggar. Jag och Eriks mamma ägnade flera timmar åt att få fram och göra rent skorstenen.. svårt för er att fatta kanske men gamla skorstenen till köksfläkten och spisen i köket har sin rygg mot det nuvarande matsalsrummet. Där satt 5 lager tapet och 2 spackellager på där och vi var tvungna att riva av allt nu när vi ska sätta upp nya tapeter. Fast vi ska nog inte tapetsera där utan måla och sätta fast nya tegelstenar som är lite snyggare. Det tog i alla fall aslång tid att komma ner ända till putsen men nu är det gjort.


Idag har vi inte jobbat så mycket inne. Jag var i stallet och sen har jag tvättat mazdan både utvändigt och motorn. Vi gjorde fattiga riddare till lunch, var barnvakter en stund och sen var vi och dansade. Idag blev vi filmade vilket var ganska pinsamt att de sig själv dansa. Hmm.. men det är nyttigt också.


Heimir och jag hade en trevlig skogstur idag. Det är ganska långt till bra skogsstigar från oss så det är inte så ofta vi är ute och traskar bland kottar och rötter. Heimir stannade till ganska länge vid en stor pöl och lekte med vattnet och drack lite. Han stod och puttade löv fram och tillbaka i vattnet. Det såg himla kul ut men gick inte att fånga med kamera.


  


Här är föresten en bild på mitt nya skrivbord på jobbet som jag är så himla glad för! Nu har jag massor av plats till mina pappershögar.Denna veckan ska bli kul. På tisdag ska jag på studiebesök i Falkenberg och på torsdag ska jag på kurs i Jönköping. I övrigt bara en inspektion inbokad så jag hoppas få gjort lite skrivarbete med.  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..   Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.   I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det någ...

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadag...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Av Louise - Måndag 6 aug 21:28

Jag kan ju förstås inte skriva om allt som hänt sedan förra året när jag slutade blogga. Men jag kommer att lägga in några inlägg om vad som hänt under våren för att skriva ikapp lite. Tänkte börja med att sammanfatta årets lamning. Vi har ju 11 tack...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se