Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 24 oktober 2010

Regn och rusk

Av Louise - 24 oktober 2010 20:06

Den här helgen har bara flugit förbi, som vanligt. Men vi har fått gjort lite i alla fall. Igår var Eriks föräldrar här och vi satte dem i arbete nästan direkt. Vi fick rivit ner gamla tapeter och satt upp nya gipsväggar. Jag och Eriks mamma ägnade flera timmar åt att få fram och göra rent skorstenen.. svårt för er att fatta kanske men gamla skorstenen till köksfläkten och spisen i köket har sin rygg mot det nuvarande matsalsrummet. Där satt 5 lager tapet och 2 spackellager på där och vi var tvungna att riva av allt nu när vi ska sätta upp nya tapeter. Fast vi ska nog inte tapetsera där utan måla och sätta fast nya tegelstenar som är lite snyggare. Det tog i alla fall aslång tid att komma ner ända till putsen men nu är det gjort.


Idag har vi inte jobbat så mycket inne. Jag var i stallet och sen har jag tvättat mazdan både utvändigt och motorn. Vi gjorde fattiga riddare till lunch, var barnvakter en stund och sen var vi och dansade. Idag blev vi filmade vilket var ganska pinsamt att de sig själv dansa. Hmm.. men det är nyttigt också.


Heimir och jag hade en trevlig skogstur idag. Det är ganska långt till bra skogsstigar från oss så det är inte så ofta vi är ute och traskar bland kottar och rötter. Heimir stannade till ganska länge vid en stor pöl och lekte med vattnet och drack lite. Han stod och puttade löv fram och tillbaka i vattnet. Det såg himla kul ut men gick inte att fånga med kamera.


  


Här är föresten en bild på mitt nya skrivbord på jobbet som jag är så himla glad för! Nu har jag massor av plats till mina pappershögar.Denna veckan ska bli kul. På tisdag ska jag på studiebesök i Falkenberg och på torsdag ska jag på kurs i Jönköping. I övrigt bara en inspektion inbokad så jag hoppas få gjort lite skrivarbete med.  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 25 december 2018 08:14

En mysig julafton har vi haft. Det var väl bara Linnéa som sovit bra, vi andra hade av olika anledningar en del sömn kvar att önska men vi var ju tvungna att gå upp ganska tidigt ändå för att hinna till kyrkan. Måns var dock inte så förtjust i att si...

Av Louise - 24 december 2018 09:00

God jul önskar vi er alla! Vi firar i Småland på traditionsenligt vis, men med en ny event och det är att Måns ska spela Jesus på julkrubban i kyrkan nu på förmiddagen. Hoppas att han inte gallskriker. Får uppdatera senare om hur det gick. Hoppas ni ...

Av Louise - 22 december 2018 23:32

Jag tänkte försöka skriva ner årets största händelse, innan året är slut.. Nämligen min #förlossningsberättelse. Det är svårt att få tid att sitta ner och samla sina tankar i skrift dessa dagar, men jag kan spela upp hela händelseförloppet i mitt min...

Av Louise - 20 december 2018 22:15


Idag blir lillprinsen 10 månader. Han är minst sagt en liten glad prick och han fick sin tredje tand för några dagar sedan. Jag ammar fortfarande en del men på dagtid är det mest som mellanmål och så äter han vanlig mat till frukost, lunch, middag oc...

Av Louise - 7 december 2018 21:11


Det går sådär med den här nystarten av bloggen. Det är mest för att jag inte hunnit skriva ikapp om allt jag hade tänkt skriva om, och då blir det så långa inlägg och jag måste leta upp bilder och sånt och därför en större insats och då känner jag at...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se