Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 26 oktober 2010

Vilken bra dag

Av Louise - 26 oktober 2010 18:44

Idag har jag varit i Falkenberg och lärt mig massa saker. Himla nyttigt och jag känner att jag börjar få lite kläm på det där med täkter. När vi ändå var i Ullaredsområdet kan man ju inte låta bli att ta en liten runda inne på Gekås... :-D Det var dock den kortaste runda jag nånsin tagit där inne, dels för att det inte är så länge sen jag var där så det var inte mycket jag behövde, dels för att det är dan före löning och det är inte så fullt på kontot, dels för att jag inte hade lång tid på mig och sen var jag inte så shoppingsugen heller. Men en kasse blev det och en bra bit under 1000-lappen. Trodde jag aldrig skulle hända men nu har det gjort det. Man kanske skulle spela på triss (plötsligt händer det).


En liten ridtur har jag hunnit med också och en dusch. Nu ska jag faktiskt sitta med lite jobbgrejer innan det senare i afton är dags för Desperate housewives!! Erik kommer nog hem från jobber strax och då ska vi göra taccos med. Blir nog han som får fixa för jag måste läsa och skriva lite.. han är nog lite trött på att jag sitter och läser varje kväll men jag får varken ro eller tid till det på jobbet och jag måste ju hinna med det nångång.


Bara två veckor kvar tills vi ligger på stranden. Åhhhh va jag längtar!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se