Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2010

Lång men lärorik dag

Av Louise - 28 oktober 2010 20:33

Idag har jag varit i Jönköping och lät mig massor om täkter. Det har varit jättebra, nyttiga föreläsningar och jag har fått bra kontakter. Åkte 06:45 i morse och kom hem 19:30. Det är ungefär som det brukar men då brukar jag hunnit med stallet också men det blev det inte idag.. Jag sitter bara o slöar i soffan och är lite seg i huvet. Massa information som trykts in i huvet och långtråkig bilkörning.


I morgon är det äntligen fredag! Denna veckan har ju gått ganska fort. I morgon är det möte stor del av dagen, lite skrivarbete på eftermiddagen och sen är det helg! Går det riktigt bra får jag sålt mazdan i helgen, flera som ringt. Och på lördag ska vi ner till Malmö och fira Sanna som fyller år. Det ska bli skitkul och vi ska festa massor. det var jättelängesen jag gjorde det! Goa tjejgänget.. ska bli skitkul

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se