Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2010

Lång dag

Av Louise - 31 oktober 2010 22:07

Jag hade skrivit ett långt inlägg men innan jag hann spara så försvann strömmen.. dumma hyresvärden leker elektriker :-( Nåväl, han överlevde alla stötar och elen är tillbaka.


Denna helgen känns bra, vi har fått gjort mycket! Idag har vi haft en timme längre vilket var jätteskönt för vi kunde sova lääänge i morse utan att komma efter i tidplanen. Vi åkte från Malmö strax efter kl 12 och sen har vi dansat (blev genomsvettig idag), solat (grundar solbrännan inför resan), lagat mat och medan jag bakade kladdkaka så fixade Erik och vår hyresvärd klart resten av tapetseringen. Lite TV-tittande och fika och nu är det dags att sova. Jag har även hunnit med en massa tvätt i helgen. Himla gött att få sånt gjort. Jacka, matta, schabrak från stallet, 2 omgångar lakan och lite kläder. Det är så skönt att ha egen tvättmaskin så man bara kan sätta igång lite tvätt när det passar och inte behöva boka in tvättid!


Igår åkte vi med Kicki ner till Malmö vid 16-tiden och då hade jag hunnit rida innan och byta till vinterdäck på bilen. Kicki hade lånat sin pojkväns flashiga Porsche (stavas det så?) så vi åkte bekvämt och bra. Det är en STOR stadsjeep och ingen liten sportbil. Men med samma motor som en sportbil så den kan gå fort.


Nog om det. Det var jättekul att träffa tjejkompisarna igen och vi hade trevlig förfest i Sannas fina lägenhet innan vi drog in till stan. Det var väl inte ett jättekul ställe vi var på men vi fick dansat lite och spanat på folk så jag är ändå nöjd med kvällen. Var väl hemma typ 02:30, men jag var nästan nykter redan då så jag har både sovit gott och mått bra idag vilket är skönt.


Dags för ny arbetsvecka i morgon. Jag har en inspektion inbokad och ska i övrigt bara hinna skriva, skriva, skriva så att jag inte har så mycket liggande när jag veckan efter drar på semester. På torsdag ska vi till Göteborg också, på aktivitetsdag och avtackning för några som slutat. Det ser jag fram emot, men nu blir det sängen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se