Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 19 december 2010

Tårta och snö

Av Louise - 19 december 2010 21:04

Här skrivs det inte så ofta så det stör :-) Mycket att göra inför julen.. bara några dagar kvar och sen lite välförtjänt ledighet och familjemys.


Igår var jag och Erik i stan några timmar och köpte julklappar och fikade. I övrigt blev inte så mycket gjort.. hade ingen lust till nånting. Idag var jag först i stallet en kort sväng och red i nysnön. Det är nästan en halvmeter snö nu på åkrarna. Heimir får verkligen kömpa för att lyfta på benen och ta sig fram. Fullt ös medvetslös nästan - skitkul är det!!


Sen har jag varit i Göteborg på kalas för min kusin som fyllde 13. Det var trevligt och vi fick god tårta. Jag älskar tårta!


I fredags hade jag en bra dag på jobbet. Förresten kan jag berätta om torsdagen först, den var bättre. Då hade vi brandkurs/utbildning hela förmiddagen och jag ringde mamma på kvällen och sa att jag önskar mig både brandfilt och brandsläckare i julklapp. Herregud det måste man bara ha!! Det var en skitbra kurs och vi fick släcka eld på en brinnand docka. Mycket nyttig information och praktiska övningar.


På eftermiddagen var vi på Asia spa med jobbet. Jag och Kicki var på en ansiktsbehandling och sen badade vi och gick ut och åt efteråt. Väldigt skönt.


Nåväl, i fredags var jag på inspektion, och fick åka lastmaskin efter att han jag åkte med körde fast med bilen i snön.. man ska ha lite spänning och roligt på jobbet! Väglaget var för övrigt skit, men det är vackert med snö. Jag passade på att fotografera lite när jag körde tillbaka till kontoret. Jag älskar mitt jobb! Det är fantastiskt att ha fått ett så bra jobb så här tidigt i livet. Och jag njöt väldigt i fredags när jag fick vara ute i solsken och se den underbara utsikten. Det är bra att man både får vara ute och inne i min tjänst. Så här såg det ut:


           


Man kan tro att man bor i Sälen nästan.  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se