Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 20 december 2010

Snö är rätt bra ändå

Av Louise - 20 december 2010 21:29

Det är visserligen lite svårt att ta sig fram på vägarna och jag gillar inte att köra i halka och modd.. MEN det är fantastiskt att man har en sån här ridvinter! Heimir som brukar vila på vintern får ingen sådan vila i år. Han har haft halvvila hela året för jag har typ inte hunnit rida mer än 3-4 dagar i veckan. Endast enstaka veckor har jag ridit 5 dagar känns det som. Det händer oftare att det är 2 dagar än 5 tror jag. Så, jag tyckte inte att han behövde någon 2 månadersvila denna säsongen utan vi håller igång så smått. Inte för att han får gå några längre rundor men han håller sig lite i form i alla fall.


Och jämför man då med att ha blankis eller regn och slask så är ju denna vita vintern helt underbar. Man kan rida ut sent på kvällarna utan att behöva pannlampa för man ser så bra i snön. Underlaget är bra, och hästen får träna massor när man springer i snön. Visst, man är genomfrusen när man kommer tillbaka till stallet, men jag njuter ändå under själva ridturen. Dessutom är det så bra underlag i hagen för man slipper all lera och det är ju också en fördel.


I morgon ska jag nog jobba länge och sen städa när jag kommer hem. På onsdag ska det göras köttbullar inför julafton och så ska vi packa allt vi ska ha med oss. Hmm.. jag skulle ju tvätta med, när ska det hinnas med.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se