Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 22 december 2010

Bara en kvar

Av Louise - 22 december 2010 21:03

Jag har en julklapp kvar att köpa men jag hittar inte.. jag har varit i flera affärer men det finns inte det jag vill ha. Jag ska göra ett försök till i morgon annars får det vara.. eller så kan jag hinna köpa något på annandagen för det är först då den ska lämnas. Det är till min kära syster. Annars har jag koll på läget.


Erik har varit duktig och gjort köttbullar idag och så var grannarna här på en snabb visit och vi bytte julklappar. Vi fick en brandsläckare, vilket ju är jättebra för det ville jag verkligen ha efter att jag gått brandutbildning på jobbet.. men jag har ju önskat mig det av mamma också. Men men, får vi en till kan man ju alltid ha en på varje våning. Det kan aldrig vara fel att ha två brandsläckare heller!


I morgon ska jag jobba fram till lunch och sen ska jag till stallet. Därefter blir det att packa in alla saker i bilen och så ska vi bege oss till Småland och snöovädret. Vi ska fira med Eriks familj på julafton och så åker vi till mina föräldrar i Göteborg på juldagen och stannar där tills måndag. Syrran och hennes familj kommer också dit på annandagen.


Nä nu får jag packa färdigt mina saker och skriva det sista julrimmet. Puss på er och god jul!

 
ANNONS
 
Ingegerd

Ingegerd

23 december 2010 08:42

God Jul kära Louise! Läste precis i min blogg att du bjöd på tårta till frukost idag för ett år sen på vårt jobb! Tänk att det är ett helt år sen!

Ha en fantastisk jul!

Kram

http://hovdamen.bloggplatsen.se

 
Ingegerd

Ingegerd

23 december 2010 10:17

Ja kortet står fortfarande kvar på mitt skrivbord o vi saknar dig alla!

Det är för ynkligt att jag inte hunnit komma o rida på ett helt år....håller med!

God Jul!

http://hovdamen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se