Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 30 december 2010

Minnen från jul

Av Louise - 30 december 2010 22:10

Här kommer lite bilder från vårt julfirande, både i Småland och i Göteborg. Tänkte att det är bra att ladda upp bilder från jul innan det är dags för bilder från nyår... Tänk i morgon är det redan nyårsafton, det är helt sjukt, vart tog hela detta året vägen? Snart är det minsann sommar igen. Och snart fyller jag 25!!


  

Här är granen hos Eriks föräldrar som vi klädde den 23 december. Massor av paket - och inga barn var med. Weird.


Här är sötnosarna på sin första julafton tillsammans:

  


Efter julklappsutdelningen är det ju vanligtvis dags för att leka med sina julklappar..


I Göteborg blev det också en del julklappar men det blev mest lek och gos med barnen och pussel och spel för oss vuxna.


           

I morgon nyårsfest alltså.. dammsuga och förbereda maten har jag lämnat till morgondagen. Och kanske en runda till stallet. På kvällen blir vi 11 vuxna och 2 barn och det blir svensk oxfilé till huvudrätt. Mums. Gott nytt år allihopa!          

 
ANNONS
 
Ingegerd

Ingegerd

1 januari 2011 20:06

Gott nytt år till dig också älskade vän! Ska du verkligen fylla 25:) Hualigen vilken ålder;)

Kram

http://hovdamen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se