Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 23 maj 2011

Nu bär det av ut i världen

Av Louise - 23 maj 2011 21:50

I morgon far jag till Bryssel och är inte hemma förrän på fredag kväll. Det är en resa genom jobbet och vi ska lära oss om EU och gå på Green Week som är där nu. Det ska bli jättekul verkligen, ska försöka ta lite bra bilder.


Festen i lördags var allt så som jag ville att det skulle vara. Vädret blev ju verkligen över förväntan så vi bestämde oss för att duka upp ute i trädgården. Jag tycker att det fungerade fint. Vi fick mycket fina presenter och det var roligt att så många kom. Jag tror att maten var uppskattad och att alla blev mätta.. det blev massor av mat över, men som tur var hade vi många övernattande gäster som vi fick tvingat i lite mat även på söndagen. Så mycket av det gick åt faktiskt och det känns bra för det är synd om det ska gå till spillo.


Senare på kvällen blev det fest och rejält röj i festlokalen. Jag och bögarna körde schlager för fulla muggar och vi gick inte in och lade oss förrän efter 03. Det är bekvämt med krypavstånd hem...


  Jag och lilla Alice.


Långbord i solsken i trädgården.


  Hästarna tog det hela med ro...


   

Kvällen avslutades i festlokalen med rökmaskin, discolampor och bra musik.


Idag har bonden varit och slått gräs och sly i min hage så nu går inte hästarna i en björkskog längre och förhoppningsvis minskar mängden fästingar också...


Nähäpp, jag måste nog försöka göra mig klar och gå till sängs. Det har känts idag att man fått för lite sömn i helgen för jag har gäspat hela dagen. Blev lite piggare när jag red nu på eftermiddagen så jag orkade med att packa allt för resan. Men nu tog lusten slut och jag vill sova. Lindar fick sig förresten en ordentlig utskällning idag. Nu är jag trött på hans trams när han försöker springa undan hela tiden för att han är rädd för löjliga saker (idag en flaska med fästingmedel) så jag skällde ut honom efter noter och gav mig inte förrän han stod still. Han blev rädd när jag skällde med men insåg att det inte hjälpte att försöka fly för jag höll fast honom i kapsonen idag. Jag fick lagt på fästingmedlet och han stod stilla och lugnt. Jag får byta taktik helt enkelt, det hjälper inte att trösta honom och säga "sååååjaaa, det är inget farligt" för han är mest bara löjlig tycker jag. Så nu morrar jag lite och ser om det funkar. Givetvis får han massor av beröm när han sedan gör som jag vill. Det är inte bra att han lär sig komma undan hela tiden, så nu får jag ha honom i kapson och på nått sätt visa mitt ledarskap.


Oj oj, nu blev det långt inlägg.. tror inte jag kan skriva så mycket när jag är i Bryssel så det får väl bli till helgen. På lördag ska jag på kurs med Heimir i Lindome och på söndag ev. till Göteborg och titta på syrran när hon ställer ut Minna. Får se om jag orkar eller om jag är helt slut då...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se