Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2011

Så var vi hemma igen

Av Louise - 12 augusti 2011 21:45

Jaha, nu var semestern slut och det är bara en helg kvar och sen är det tillbaka till ekorrhjulet.. Men man ska inte klaga, vi har haft en bra semester. Har hunnit med mycket men lite mer sol hade inte skadat.


I Stockholm har vi shoppat, varit på bio (Bad teacher - riktigt bra faktiskt), shoppat lite till, varit på Naturhistoriska riksmuséet, ätit ute, druckit drinkar, umgåtts med Kim och varit på Ikea. Och förutom det har vi på semestern hunnit med en konsert, umgåtts med vänner och släkt, byggt klart ligghallen, och jag har tränat mycket med mina hästar. Det har varit en väldigt bra semester!


I morgon blir det Lisebergsbesök (vår födelsedagspresent från grannarna) och på söndag kommer min syster med familj och hälsar på. Ser fram mot båda grejerna.


Här får ni lite bilder från Stockholmsbesöket:


  Lilla jag och mina vänner från Sjumilaskogen!


    Lite turistande på Naturhistoriska riksmuséet


   

Med dessa snyggingarna (i sina nya skjortor) har jag spenderat vistelsen och druckigt drinkar på mitt favvoställe T.G.I Fridays!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se