Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 20 november 2011

Helgens möten

Av Louise - 20 november 2011 20:49

Igår träffade vi alla mina morbröder hemma hos mamma och fick supergod middag. Erik var på konsert (In flames) på kvällen och jag var en supersnäll flickvän som körde honom till stan och hämtade honom mitt i natten. Jag hade en trevlig kväll hemma i soffan med mamma, pappa och syrran. Och så fick jag gosat och lekt lite med systerdöttrarna också innan de skulle sova.


Idag har Erik och min underbara svåger hjälpt till att fixa i ordning hästtransporten, bromsar och däck är nu i topptrim! Erik är snäll och ställer upp att besiktiga den i morgon när jag inte är hemma, så att jag kan använda den när Lindar behöver hämtas. Det blev ju lite panik nu när han blev sjuk och transporten var i Göteborg i icke brukbart skick...


 

Här ligger lille Erik och skruvar på bromsarna...


På eftermiddagen idag var vi i Helsingborg och hälsade på min älskade, saknade, gosiga häst. Han var jättepigg och feberfri så jag tog ut honom på en promenad. Sen fick han massa gos och pussar och lite godis. Nytt prov ska tas i morgon som förhoppningsvis visar att han är på bättringsvägen fortfarande så kanske han får komma hem senare i veckan. *hoppas hoppas hoppas*


   


I morgon och på tisdag ska vi ha planeringsdagar och vi ska vara ute i Tylösand, vilket innebär nära till jobbet för min del. Dessutom kommer vi att få fin middag och hotellfrukost på tisdag morgon, så jag ser verkligen fram emot detta!


Heimir och Bluie verkar ha blivit lite bättre kompisar nu utan Lindar och idag såg jag att Bluie gått och ställt sig i ligghallen för första gången frivilligt, det ser jag som ett framsteg. Han är ju så feg! Båda verkar må bra i alla fall så det är skönt, men jag tror att de också saknar Lindar lite.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - Fredag 7 dec 21:11


Det går sådär med den här nystarten av bloggen. Det är mest för att jag inte hunnit skriva ikapp om allt jag hade tänkt skriva om, och då blir det så långa inlägg och jag måste leta upp bilder och sånt och därför en större insats och då känner jag at...

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..   Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.   I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det någ...

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadag...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se