Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 22 januari 2012

Fler bilder från dagen

Av Louise - 22 januari 2012 00:01

Dagen rullade på och på eftermiddagen/kvällen har vi faktiskt fått lite vettigt gjort också. Vårt nya mysrum är nu färdigtapetserat (hur många brukar tapetsera till kl 23 på kvällarna?) och lampor och el är på plats. Taket är målat och klart. Kaminen är på plats med fast den är inte installerad med skorsten och så, men eftersom det andra är klart kan det jobbet nu påbörjas. Annars är det detaljer som lister och dörrar som ska in. Här får ni lite smakprov, ska försöka ta mer bilder när möblerna, som nu står i mitten av rummet, inte är i vägen längre.


Gipsat tak, spacklat och målat.


   

Fräck fondvägg, med min älsklingsfärg rosa, like? Och kaminen med en lite annorlunda form.


 


Var även ute och tog lite skymningsbilder i snön, nu när vi äntligen har lite.


       


Nu ska jag sova. I morgon blir det städning och tömma förråd (hann inte det idag) och så borde jag väl ta undan julsakerna..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se