Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 22 januari 2012

Min underbara pappa

Av Louise - 22 januari 2012 19:28

Förutom att vi har städat här hemma, handlat och pysslat så har mina föräldrar varit här på lunch och fika. Det var ju ett himla trevligt initiativ!


Min mamma är ju den bästa mamman som finns, helt klart, men idag ska jag skriva lite extra om min underbara pappa också. Han har alltid ställt upp som hästchaufför och stöttar och kommer med goda råd. Idag överaskade han mig med en för tidig födelsedagspresent (ja, herregud, det är bara några veckor tills jag fyller år igen) som var välkommen men egentligen alldeles för mycket. Han har köpt en jättefin systemkamera till mig! Tack snälla pappa! Och tack även till min morbror som köpte en nyare modell så att denna skulle säljsas ;-) Det är en Canon EOS 400D, med massa extrautrustning och grejer.. helt otroligt.


Nu kan jag ta massa fina bilder på hästarna! Jag var tvungen att testa den idag redan, när vi var ute på en promenad i det underbara vädret.


     

(Ser ni hur sötis-Lindar är rakad under magen efter sin sjukhusvistelse?)


 

Tack pappa, du är bäst!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Renée

22 januari 2012 20:57

Vilka fina hästskötare du fått tag i! (på bilden) ;)
Och vad fin tapeten och kaminen ser ut!

Året går fort och snart fyller du ju år igen - och den där hundkursen anmälde jag mig aldrig till så vi ser fram emot inbjudan på valfri dag ;)
Själv har vi kalas här den 18e - välkomna!

 
Ingegerd

Ingegerd

22 januari 2012 21:35

Vilka fina bilder du kan ta på fredag då:) Snäll pappa du har!

Kram

http://yoycefunderingar.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se