Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 25 januari 2012

Jag är för lat

Av Louise - 25 januari 2012 20:14

Dumma mig... jag skulle ju rida idag men här blev jag sittande i soffan istället... dumt. Musten gick ur mig när jag fick fylla på vatten "manuellt". Jag har ju blivit bortskämd med en privat hästskötare vid namn Emma som varit snäll och lunchat mina små lurviga djur både denna och förra veckan. Idag hade hon gjort färdigt alla höpåsar med (förutom att luncha och mocka) vilket skulle innebäda att jag sparade en timmes arbete och kunde hinna rida och umgås mer med min pojkvän. Men attans så hade den frostskyddade vattenslangen frusit, så istället för att göra 7 höpåsar så bar jag 15 hinkar med vatten, vilket tog minst lika lång tid.


Slangen ligger nu på tining i garaget och förhoppningsvis går det lättare med vattenpåfyllningen i morgon. Jaja, jag fick lite träning.. men inte Heimir, det var ju dumt. Får bli mer diciplin nästa vecka.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se