Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 28 januari 2012

Avtackningsfest

Av Louise - 28 januari 2012 12:28

Igår var det möten på jobbet hela dagen och jag fick stressa hem för att byta om och göra mig i ordning för att vara i Båstad kl 17 och fira av goaste Ingegerd som ska börja på nytt jobb. Himla skoj att jag fortfarande får vara med på lite avtackningar och fester med gänget där nere för de är så underbara och jag saknar dem massor! Det var en trevlig kväll, även om jag som nykter chaufför tyckte att några var allmänt odrägliga senare under kvällen...


Idag blir det partaj igen, Kicki, Dennis och Andreas kommer hit, vi ska bada badtunna och så får vi se om vi kommer ut på stan sen eller hur vi gör. Men nu får jag ta mig ur mjukiskläderna och i ridkläderna och ägna mig åt hästarna lite.


I morgon kväll ska jag upp till Göteborg för att på måndag-tisdag ska jag på utbildning där. Då ska jag passa på att hälsa på min lilla mamma :-)


Trevlig helg allihopa!

 
ANNONS
 
Ingegerd

Ingegerd

30 januari 2012 07:19

Tack så mycket för att du kom!! Det uppskattar jag jättemycket. Jag kände mig riktigt, riktigt firad. En helt underbar kväll. Dagen efter inte lika underbar.....

Kram

http://yoycefunderingar.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se