Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 29 januari 2012

Hemma hos mamma

Av Louise - 29 januari 2012 20:36

Oj oj vilken helg... sena kvällar och ingen sömn, tur att jag har sovmorgon i morgon... Igår hade vi en trevlig kväll, med taccos, badtunna, musik och prat. Erik och Henke drog ut på stan, vi andra satt kvar i soffan till kl 02... efter att grabbrana kommit hem halv 4 kunde jag inte sova mera (smyga är inte riktigt killars grej) så strax är det dags att hoppa i säng känner jag... Jag fick skjuts av Kicki o Dennis till Göteborg och är nu hemma hos päronen. Innan vi åkte pysslade vi med hästarna och Kicki red Heimir. Jag tog massa bilder men har inte kameran med mig nu så jag får väl lägga in det senare i veckan.


Syrran och barnen var här innan så jag hann träffa dem lite med och äta god middag. I morgon blir det kurs, eller uppstartsdagar för ett projekt vi ska vara med i med jobbet. Ska bli intressant. Det handlar om näringsläkage från lantbruk och vi ska inrikta tillsynen på detta i vår. Har nog inget mer att tillägga så god natt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se