Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 29 mars 2012

Här händer inte mycket

Av Louise - 29 mars 2012 21:26

Nähä, här har minsann inte uppdaterats flitigt den här veckan heller... men äsch, jag har ju inte så mycket vettigt att säga heller. Jag jobbar på dagarna och pysslar med hästarna och lagar mat på kvällarna, typ. Idag blev det en liten ridtur på Lindar för andra gången. Både jag och Erik skrittade runt lite. Han behöver träna på att svänga ordentligt, men jag hade inte kapsonen idag - ska inte strunta i att ta den mer för den är nog bra för honom. Men stanna och starta går bra, alltid nått!

I helgen kanske familjen kommer hit och Erik ska på whiskymässa på Vapnö. Det skulle kommit två inackorderingshästar hit men det blev ändrade planer så vi får se om de kommer senare eller inte alls. Nåväl, mina grabbar har det nog ganska bra själva, men några sommarhästar behövs nog för att beta av allt gräs.


Förresten, visst är det härligt med vår, solsken och lite värme? Hörde i och för sig att det väntas minusgrader, men snart är det sommar, det går snabbare än man tror.


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se