Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 19 maj 2012

Kalas

Av Louise - 19 maj 2012 13:22

På måndag fyller Erik år så idag firar vi honom. Kim r här och våra föräldrar är på väg. Det ska bjudas på kycklingsallad och marängtårta. Helst skulle jag hinna rida innan gästerna kommer också, hoppas det slutat regna. Det skulle inte regna idag men ibland överraskar det, fick precis en rejäl dusch när jag var ute i hagen och fyllde vatten till hästarna. När ska det bli sommar egentligen?


För övrigt mår alla djuren bra förrutom Bluie, min inackorderingshäst. Jag har misstänkt fång, fast ändå inte. Han har haft några symptom; stapplande gång, ovilja att gå fram, äter inte, står och svankar (avlastar framhovar trodde jag). Men han har inte haft feber och är inte varm om hovarna. Han har också varit väldigt frusen och fick ha täcke på sig igår. Hans matte kom igår och trodde det var något med korset. Han har tydligen en gammal slada där som kan ha kommit tillbaka om han blivit nedkyld i regnet... Han var rikigt dålig nu på förmiddagen men när man gått en bit med honom så lossnar det litegrann. Nu när regnet kom satte jag på honom ett täcke och då stod han verkligen med bakbenen så långt bakom sig som möjligt. Någonstans har han riktigt ont. Jag hoppas att vi kan komma till rätta med detta inom kort.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se