Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 19 maj 2012

Kalas

Av Louise - 19 maj 2012 13:22

På måndag fyller Erik år så idag firar vi honom. Kim r här och våra föräldrar är på väg. Det ska bjudas på kycklingsallad och marängtårta. Helst skulle jag hinna rida innan gästerna kommer också, hoppas det slutat regna. Det skulle inte regna idag men ibland överraskar det, fick precis en rejäl dusch när jag var ute i hagen och fyllde vatten till hästarna. När ska det bli sommar egentligen?


För övrigt mår alla djuren bra förrutom Bluie, min inackorderingshäst. Jag har misstänkt fång, fast ändå inte. Han har haft några symptom; stapplande gång, ovilja att gå fram, äter inte, står och svankar (avlastar framhovar trodde jag). Men han har inte haft feber och är inte varm om hovarna. Han har också varit väldigt frusen och fick ha täcke på sig igår. Hans matte kom igår och trodde det var något med korset. Han har tydligen en gammal slada där som kan ha kommit tillbaka om han blivit nedkyld i regnet... Han var rikigt dålig nu på förmiddagen men när man gått en bit med honom så lossnar det litegrann. Nu när regnet kom satte jag på honom ett täcke och då stod han verkligen med bakbenen så långt bakom sig som möjligt. Någonstans har han riktigt ont. Jag hoppas att vi kan komma till rätta med detta inom kort.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se