Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 22 maj 2012

Värmeslag

Av Louise - 22 maj 2012 22:00

Jaha, här skiftar vädret från höstregn till sommarvärme över en natt. Jag svettas ihjäl men ska inte klaga. Värme och sol har jag ju längtar efter! Har fått vara utomhus mycket med jobbet både igår och idag så jag har njutit i solskenet och idag när jag kom hem var bikini det enda alternativet, allt annat var för varmt. Har t.o.m ridit Heimir iförd bikini (jag alltså), det fläktade skönt. Så här dags börjar det äntligen bli behagligt. Och för bara en vecka sedan hade vi 7 grader och regn och halv storm. Bluie verkar tycka värmen är bättre men mina uroxar svettas järnet.


Bluie har blivit lite bättre, verkar som han har något fel med ryggen eller korset och är lite öm. Men han går ganska OK nu. På lördag ska jag och Heimir på kurs i Göteborg för Birgitta, så denna veckan är det mest han som får uppmärksamhet och träning. Lindar fick ett kort pass igår men fick vila idag. Jag hann inte med honom innan det var dags för dop. Man var ju tvungen att se lilla prinsessan få sitt namn. Det var en fin cermoni tycker jag. Kul att även vid så stora tillställningar så sägs det fel och sjungs falskt. Gör ingenting tycker jag.


Helgen var bra och vi hade som sagt familjen och Kim här för att fira Erik. Mycket fina saker fick han och vi hade trevligt. Igår och hela förmiddagen hade jag fruktansvärd huvudvärk men den har äntligen gått över så att jag orkar med blogginlägg. Jag och Kicki var och tränade i eftermiddags, vilket i kombination med huvudvärkstabletter nog hjälpte lite.


Nu såg jag precis Sony bli döpt på TV. Inte bara Estelle som blivit döpt idag ju, utan även Tele2's Sony. Men de kallade lammet Francis och det är ju helt fel, det är ju Sony precis som vårat lamm! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se