Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 22 maj 2012

Värmeslag

Av Louise - 22 maj 2012 22:00

Jaha, här skiftar vädret från höstregn till sommarvärme över en natt. Jag svettas ihjäl men ska inte klaga. Värme och sol har jag ju längtar efter! Har fått vara utomhus mycket med jobbet både igår och idag så jag har njutit i solskenet och idag när jag kom hem var bikini det enda alternativet, allt annat var för varmt. Har t.o.m ridit Heimir iförd bikini (jag alltså), det fläktade skönt. Så här dags börjar det äntligen bli behagligt. Och för bara en vecka sedan hade vi 7 grader och regn och halv storm. Bluie verkar tycka värmen är bättre men mina uroxar svettas järnet.


Bluie har blivit lite bättre, verkar som han har något fel med ryggen eller korset och är lite öm. Men han går ganska OK nu. På lördag ska jag och Heimir på kurs i Göteborg för Birgitta, så denna veckan är det mest han som får uppmärksamhet och träning. Lindar fick ett kort pass igår men fick vila idag. Jag hann inte med honom innan det var dags för dop. Man var ju tvungen att se lilla prinsessan få sitt namn. Det var en fin cermoni tycker jag. Kul att även vid så stora tillställningar så sägs det fel och sjungs falskt. Gör ingenting tycker jag.


Helgen var bra och vi hade som sagt familjen och Kim här för att fira Erik. Mycket fina saker fick han och vi hade trevligt. Igår och hela förmiddagen hade jag fruktansvärd huvudvärk men den har äntligen gått över så att jag orkar med blogginlägg. Jag och Kicki var och tränade i eftermiddags, vilket i kombination med huvudvärkstabletter nog hjälpte lite.


Nu såg jag precis Sony bli döpt på TV. Inte bara Estelle som blivit döpt idag ju, utan även Tele2's Sony. Men de kallade lammet Francis och det är ju helt fel, det är ju Sony precis som vårat lamm! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se