Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 23 maj 2012

Stängsling igen

Av Louise - 23 maj 2012 21:45

Jaha, häststrängslet är ju på plats men nu var det dags för fårens. Vi beställde fårnät förra veckan som kom idag så vi börjde lite smått nu ikväll att sätta upp det och vi kom väl ungefär en tredjedel av den hagen som fåren ska få gå i. Segt jobb, inte alls lika smidigt som hästarnas stängsel... Så det blir kanske inte färdigt så snabbt som jag trott men på söndag ska det väl bli klart åtminstone.


Annars har jag inte hunnit göra så mycket idag efter jobbet utan det blev lammutfodring, hästvattning (satan vad mycket de dricker nu och det är jobbigt att gå med dunkar kan jag erkänna... men det är ju bara någon månad till) lite hästvård fick det bli också.


Jag fick förresten promenera halvvägs hem efter jobbet då Erik fastnade i bilkö och han hade min bil till jobbet för hans var på service.. så jag fick snällt gå och hämta ut hans för att komma hem och för att hämta stängslet. Betala fick jag också göra. Så det löste han ju snyggt min älskling!


Hepp, nu blir det dusch och sen sängen. Lite middag kanske man skulle ha snabbt också.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se