Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 31 maj 2012

Be careful what you wish for

Av Louise - 31 maj 2012 08:19

Idag var en av älgarna död. Låg på motorvägen utan huvud i morse, sa min granne när han åkte till jobbet. Igår svor jag över dessa älgar som hade sönder mitt staket. Och i förrgår pratade jag med grannarna som bor närmast vägen och de hade också sett älg/arna i närheten och de berättade en massa historier om älgar som varit här förr men de flesta har gått samma öde till mötes... de går över vägen i skymnings- eller gryningstid. För inte så många år sedan omkom en taxichaufför på natten i kollision med en älg utanför deras hus.


Jag såg älgarna så sent som igår kväll kl 21 när jag stod och lagade stängslet. (jag såg ju en även när jag red tidigare) Jag ropade och vifftade för att skrämma dem bort från hagen, i hopp om att de inte går nära stängslet igen. Det gav föga effekt. Men Lindar kom till undsättning och travade raskt fram mot dem (modig häst! och fullständigt översocial), vilket gjorde att båda älgarna sprang iväg. Men jag tror inte att det var då som de sprang ut på motorvägen. Det måste varit i morse eftersom kadavret låg kvar på vägen. Polisen borde väl flyttat undan det annars.


Nåväl, nu återstår att se vad som händer med den andra älgen. Kommer han/hon stanna kvar orolig i närheten eller flytta för att leta ny partner?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se