Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 23 november 2013

Bio, vulkan och soluppgång

Av Louise - 23 november 2013 07:57

I natt gick vi upp kl 2 och körde upp på Mauis högsta topp, vulkanen Haleakala. Vi var framme vid 4 så vi fick sitta ganska länge i bilen och halvsova och äta vår matsäck innan vi sen vid kl 6 fick bevittna den mytomspunna soluppgången. Visst var det vackert och det var häftigt att vara högre upp än molnen, men det var ju ändå bara en soluppgång och det är ju vackert även i marknivå. När vi kom tillbaka till hotellet lade vi oss vid poolen. Det har varit väldigt hett idag och kontrasten blev stor eftersom det var frost uppe på toppen.

Nu ikväll har jag, Erik och Christina varit på bio och sett nya Hunger games. Den var bra och vi tog en popcornmeny som inkluderade två läsk. Kan inte fatta att vi klarade av att äta upp hela den baljan med popcorn. Och ser ni hur stora läskmuggarna var? De rymmer typ 1.5 liter styck...

Igår red vi westerhästar och fick vacker utsikt över havet. Själva ridningen var väl inte mycket att hänga i granen men..

I morgon blir det strandliv och så ska vi äta middag på Hard Rock cafe på kvällen. Bara två dagar kvar innan vi åker hem. Det känns väldigt trist men samtidigt har man lite hemlängtan och framförallt börjar pengarna ta slut :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..   Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.   I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det någ...

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadag...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Av Louise - Måndag 6 aug 21:28

Jag kan ju förstås inte skriva om allt som hänt sedan förra året när jag slutade blogga. Men jag kommer att lägga in några inlägg om vad som hänt under våren för att skriva ikapp lite. Tänkte börja med att sammanfatta årets lamning. Vi har ju 11 tack...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25 26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se