Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 23 november 2013

Bio, vulkan och soluppgång

Av Louise - 23 november 2013 07:57

I natt gick vi upp kl 2 och körde upp på Mauis högsta topp, vulkanen Haleakala. Vi var framme vid 4 så vi fick sitta ganska länge i bilen och halvsova och äta vår matsäck innan vi sen vid kl 6 fick bevittna den mytomspunna soluppgången. Visst var det vackert och det var häftigt att vara högre upp än molnen, men det var ju ändå bara en soluppgång och det är ju vackert även i marknivå. När vi kom tillbaka till hotellet lade vi oss vid poolen. Det har varit väldigt hett idag och kontrasten blev stor eftersom det var frost uppe på toppen.

Nu ikväll har jag, Erik och Christina varit på bio och sett nya Hunger games. Den var bra och vi tog en popcornmeny som inkluderade två läsk. Kan inte fatta att vi klarade av att äta upp hela den baljan med popcorn. Och ser ni hur stora läskmuggarna var? De rymmer typ 1.5 liter styck...

Igår red vi westerhästar och fick vacker utsikt över havet. Själva ridningen var väl inte mycket att hänga i granen men..

I morgon blir det strandliv och så ska vi äta middag på Hard Rock cafe på kvällen. Bara två dagar kvar innan vi åker hem. Det känns väldigt trist men samtidigt har man lite hemlängtan och framförallt börjar pengarna ta slut :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25 26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se