Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 31 mars 2014

Väntan är lång

Av Louise - 31 mars 2014 21:38

Fortfarande inga lamm. Bellas framfall blir värre och det är väldigt jobbigt både för henne och oss. Hoppas att hon överlever lamningen och lammen också, men sen måste vi nog dessvärre ta bort henne i sommar eftersom slidframfall är ärftligt och sannolikt kommer tillbaka. Det är inget vi vill utsätta varken henne eller oss för. Bygeln och selet har inte suttit på så bra så vi har fått hjälpa henne och hon har haft det jobbigt med krystningar flera gånger om dagen. Nu har vi gjort ett nytt sele av rep som vi hoppas ska funka bättre. Hoppas att hon lammar snart så att det går över.


Baggen slaktade vi i torsdags och det gick snabbt och bra allting. Skönt att vara av med honom faktiskt för han var väldigt stångig på slutet. I det underbara vårvädret i helgen passade vi på att vara ute mycket. Vi fixade stängslet i sommarhagarna, bytte till sommardäck på min bil, jag verkade hovarna på hästarna, red, tog fram utemöblerna, sladdade paddocken och massa annat. Så var vi på middag och "äktenskapsrådgivning" hos Lena och Kurt. De fick ju det hedersfulla uppdraget att ge oss detta på vårt bröllop. Bra tips fick vi och väldigt god mat!


Hästarna betar nu gröngräs 2-3 timmar om dagen och om ett par veckor börjar sommarhästarna anlända. Blir ju många hästar i sommar, och det ska bli kul men jag hoppas att de kommer sköta sig.


Pluggar körkortsteori så ofta jag hinner och orkar, men nu har det inte blivit så mycket sömn det sista eftersom vi lamm-vakar så i helgen har det inte blivit något med det.. Hepp,  nu ska jag gå ut och kvällsfodra och sedan krypa i säng.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se