Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 5 september 2014

Sista dagen

Av Louise - 5 september 2014 06:17

Vi är framme i Denver men det tog nästan hela dagen att komma hit för det var mycket kö och vägarbete. Vi stannade i en guldgruva på vägen och fick en guidad visning. Det var jättehäftigt! Jag tror att stan hette Idaho springs.

Vi har ätit middag på Hard Rock café här i Denver och totalt har vi besökt 4 st Hard Rock under denna resan. Christina är mer än nöjd. Det är hon som fått oss andra att också börja samla på grejer därifrån. Det fanns två i Los Angeles och en i Vegas.

Christina hittade just en kapsylöppnare i sin väska (vi håller på att packa och väga väskorna). Det hade behövts under veckan. Grabbarna hade köpt en back öl med 12 flaskor som har fått öppnats på alla möjliga sätt (utan öppnare) om kvällarna..

Hotellet vi som bodde på i Glenwood springs i natt var inge vidare men nu har vi ett jättelyxigt rum. Synd att vi inte ska va här så många timmar. I morgon blir det tidig frukost och så åker vi väl till flygplatsen vid 7 tiden. Äntligen hemma på lördag morgon. Ska bli ganska skönt att komma hem men jag hade gärna haft mer semester. Mina hästar saknar jag massor...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mamma

5 september 2014 06:22

Välkommen hem. JAG saknar dig ❤️

 
http://findwritingservice.com/blog/dissertation-wr

http://findwritingservice.com/blog/dissertation-wr

5 september 2018 22:26

I enjoyed reading this shared story! It was an exceptionally coherent and detailed piece of writing!

http://findwritingservice.com/blog/dissertation-wr

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 25 december 2018 08:14

En mysig julafton har vi haft. Det var väl bara Linnéa som sovit bra, vi andra hade av olika anledningar en del sömn kvar att önska men vi var ju tvungna att gå upp ganska tidigt ändå för att hinna till kyrkan. Måns var dock inte så förtjust i att si...

Av Louise - 24 december 2018 09:00

God jul önskar vi er alla! Vi firar i Småland på traditionsenligt vis, men med en ny event och det är att Måns ska spela Jesus på julkrubban i kyrkan nu på förmiddagen. Hoppas att han inte gallskriker. Får uppdatera senare om hur det gick. Hoppas ni ...

Av Louise - 22 december 2018 23:32

Jag tänkte försöka skriva ner årets största händelse, innan året är slut.. Nämligen min #förlossningsberättelse. Det är svårt att få tid att sitta ner och samla sina tankar i skrift dessa dagar, men jag kan spela upp hela händelseförloppet i mitt min...

Av Louise - 20 december 2018 22:15


Idag blir lillprinsen 10 månader. Han är minst sagt en liten glad prick och han fick sin tredje tand för några dagar sedan. Jag ammar fortfarande en del men på dagtid är det mest som mellanmål och så äter han vanlig mat till frukost, lunch, middag oc...

Av Louise - 7 december 2018 21:11


Det går sådär med den här nystarten av bloggen. Det är mest för att jag inte hunnit skriva ikapp om allt jag hade tänkt skriva om, och då blir det så långa inlägg och jag måste leta upp bilder och sånt och därför en större insats och då känner jag at...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se