Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 5 september 2014

Sista dagen

Av Louise - 5 september 2014 06:17

Vi är framme i Denver men det tog nästan hela dagen att komma hit för det var mycket kö och vägarbete. Vi stannade i en guldgruva på vägen och fick en guidad visning. Det var jättehäftigt! Jag tror att stan hette Idaho springs.

Vi har ätit middag på Hard Rock café här i Denver och totalt har vi besökt 4 st Hard Rock under denna resan. Christina är mer än nöjd. Det är hon som fått oss andra att också börja samla på grejer därifrån. Det fanns två i Los Angeles och en i Vegas.

Christina hittade just en kapsylöppnare i sin väska (vi håller på att packa och väga väskorna). Det hade behövts under veckan. Grabbarna hade köpt en back öl med 12 flaskor som har fått öppnats på alla möjliga sätt (utan öppnare) om kvällarna..

Hotellet vi som bodde på i Glenwood springs i natt var inge vidare men nu har vi ett jättelyxigt rum. Synd att vi inte ska va här så många timmar. I morgon blir det tidig frukost och så åker vi väl till flygplatsen vid 7 tiden. Äntligen hemma på lördag morgon. Ska bli ganska skönt att komma hem men jag hade gärna haft mer semester. Mina hästar saknar jag massor...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mamma

5 september 2014 06:22

Välkommen hem. JAG saknar dig ❤️

 
http://findwritingservice.com/blog/dissertation-wr

http://findwritingservice.com/blog/dissertation-wr

Onsdag 5 sept 22:26

I enjoyed reading this shared story! It was an exceptionally coherent and detailed piece of writing!

http://findwritingservice.com/blog/dissertation-wr

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..   Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.   I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det någ...

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadag...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Av Louise - Måndag 6 aug 21:28

Jag kan ju förstås inte skriva om allt som hänt sedan förra året när jag slutade blogga. Men jag kommer att lägga in några inlägg om vad som hänt under våren för att skriva ikapp lite. Tänkte börja med att sammanfatta årets lamning. Vi har ju 11 tack...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se