Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 11 juli 2015

Dop

Av Louise - 11 juli 2015 23:02

Idag har vi haft dop för vår dotter i Mästocka kapell. Doplunch intogs på Ulvereds hjorthägn och det blev en favorit i repris från vårt bröllop för 2 år sedan. Linnéa har skött sig fint, somnade i kyrkan och var på strålande humör under middagen. Sen somnade hon där med och nu sover hon sött i din egen säng, helt utslagen. Ja det tar på krafterna med släktkalas.

Roligt var det också att få träffa Linnéas kusin Ludwig och sysslingen Aron. Det skiljer inte mycket i ålder på dem men mycket i storlek.

Ska lägga in fler bilder en annan dag men nu är jag också trött och ska sova. Här får ni se en bild från kyrkan och sen på två av doppresenterna - en rutschkana (redan provad och omryckt) och ett dopträd (väl förankrat här på den blåsiga slätten).

Tack alla som kom och ville vara med och fira och välkomna vår dotter! Det blev en fantastisk dag och vi är supernöjda.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se