Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 16 juli 2015

Nytta och nöje

Av Louise - 16 juli 2015 20:36

Nu har vi haft svärföräldrarna på besök sedan dopet och vi har både fått saker gjort här hemma och turistat lite. I söndags gick vi poängpromenad (som jag vann!) och började slipa på utemöbler som jag ska måla om. Jag har fått dem av min morbror och tänkte ha dem som "läktare" vid paddocken. Vi var också på Viskadalens gårdsglass och åt smaskig glass.

I måndags jobbade Erik på förmiddagen och sedan åkte vi till stan på eftermiddagen och köpte målarfärg och gick i lite andra butiker.

I tisdags hade vi planerat en turistdag på Varbergs fästning, vi var visserligen där en runda men det var fullt på alla guidade visningar. Blev en glass på stan istället, och promenad i Åkulla bokskog. Och så slipade vi klart på utemöblerna. Åt middag ute på Getterön (på Parasollen).

Igår tvättade vi fasaden på huset inför målning och det gjorde stor skillnad att skölja av lite, få bort all spindelväv och putsa fönster. Erik och hans pappa var på Byaregårdens brygghus och firade ölets dag. Sedan försökte de reda ut vart vattenrören i stallet går. Vi ska dra om lite där så vi får vatten till baksidan stallet innan vintern när hästarna ska gå där.

Idag har vi målat fasad. Vi har målat vitt runt fönster och dörrar och även knutarna på huset. Det gjorde verkligen stor skillnad! Ser mycket snyggt ut! Bilder kommer! Bara en andra strykning kvar på några ställen men det mesta är klart. Stort tack för all hjälp mina underbara svärföräldrar!

Nu har dem åkt hem och Erik ska jobba i morgon. Mamma och extramamma Anette var här en kort sväng innan med. Så Linnéa har trivts hur bra dom helst med massor av uppmärksamhet i flera dagar. Jag har hunnit rida i alla fall en häst nu på kvällen och nu är det dags för middag. Grillen har använts varje dag denna veckan. Älska sommar :-)

Fler bilder kommer när jag orkar ladda upp dem från kameran..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se