Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 30 juli 2015

Stockholm

Av Louise - 30 juli 2015 12:29

I förrgår åkte vi hem från Stockholm och åkte nästan direkt till Fridas restaurang i Kärradal för att fira min systers födelsedag. Linnéa har verkligen fått flänga omkring mycket de senaste dagarna, men hon verkar klara det bra. Vi har dock kommit ifrån våra bra läggningsrutiner och hon vaknar oftare på natten, men det ska nog rätta till sig nu när vi är hemma igen. I förrgår kom det också lite bajs från henne. Ni kan tycka att det är märkligt att skriva, men hon hade inte bajsat på 16 dagar så för oss var det en stor grej :-) Knepigt det där, att man kan gå från att bajsa varje dag till att göra ett uppehåll på över två veckor. Men hon har varit glad ändå och ätit som hon ska så det har inte varit någon fara.


I lördags när vi kom upp till Stockholm började vi med att checka in på hotellet och sedan åkte vi hem till Kim. Vi parkerade bilen där och tog sedan tunnelbana in till stan och åt middag på TGI Fridays. Det var lite bullrigt och sent för Linnéa men vi klarade av det också.


På söndagen började vi med en god hotellfrukost och sedan hämtade Kim upp oss så åkte vi till Kista galleria för att shoppa. Ett par shorts till mig och ett par byxor till Erik, så mycket mer blev det inte. Usch, jag hatar att jag inte hittar några byxor som passar efter graviditeten... jag måste provat hur många som helst. Hittar man ett par som sitter bra i midjan så är de för korta.


Efter lite shopping åkte vi tillbaka till stan och gick på medeltidsmuséet. Sedan blev det middag på ett mongoliskt ställe. Jättegott var det och supermätta blev vi.


       

Linnéa sov eller satt nöjd i knät och åt på sin handduk.. det är populärt.


I måndags kom Kim och hans kompis Adam och åt frukost med oss och vi gick lite på stan innan vi sedan åkte ut till Vaxholm. Där var det hur mycket folk som helst på dagen men inte alls många på kvällen. Vi tog färja ut till Vaxholms kastell/fästning efter att ha ätit en stor glass. Där hade man kunnat gå i ett par timmar till, men sista färjan gick tillbaka till fastlandet vid 17-tiden så vi fick bege oss. Hittade en sliten minigolfbana där vi spelade innan vi intog en supergod middag på hamnkrogen. Skulle åkt färjor hem till Stockholm men det blev för sent, så det får vi ta en annan gång.


     


Vaxholm:

 


Lilla familjen på semester:

   


Fängelsehålorna, med en kvarlämnad fånge:

 


Linnéa vid middagen, äter handduk igen, och sedan sov hon i liggdelen på vagnen bredvid mig.


 


 


Utsikt från restaurangen.

 


På tisdagen åkte vi hem direkt efter frukosten. Stannade till i Jönköping för lunch (i Mjölby åt vi på vägen upp) och Linnéa sov hela vägen. Det har gått jättebra att resa med henne.


På tisdagskvällen firade vi som sagt min syster som fyllde år. Och Linnéa fick stå ut med ännu ett restaurangbesök. Det gick bra, det fanns ju hur många som helst som kunde roa henne, och sedan somnade hon gott i vagnen.

   


Ja, det var väl en sammanfattning av vår resa. I morgon ska vi på hästtävlingar - Varberg summer horseshow!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se