Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 11 november 2015

Då var det dags igen

Av Louise - 11 november 2015 10:20

Efter 3 veckors uppehåll är det nu dags för mamma-bebisgympa igen! Vi har anlänt lite tidigt för att få en parkering nära. Det börjar 10:30 men Linnéa laddar upp med lite sömn i bilen nu innan och jag passar på att blogga. Ska bli skönt att komma igång för det är välbehövt och roligt att träna med de andra mammorna. Det har inte blivit av att jag gjort ett enda pass hemma, fastän vi fått övningar att göra, för jag har ju byggt och målat ligghall och haft gäster. Men nu är det träning som gäller varje onsdag i 6 veckor.

Tror att det snart kan vara dags för Linnéa att sova i egen säng i eget rum. De senaste nätterna har vi stört varandra ganska mycket. Hon är ju allt mer rörlig också så nu har hon fått för sig att hon ska rulla runt till mage och kravla runt i sängen över till Erik kl 4 på nätterna och leka. Igår tog det bara 3 minuter att lägga henne men i förrgår tog det över 50 minuter innan hon somnade. Ibland vill man bara leka.. och det finns så mycket att se! Och om man sparkar och hoppar så mycket man kan så gungar hela sängen och det är kul för då rör sig djuren i mobilen över sängen också..

Hon övar också flitigt på att börja krypa och står oftare och bättre i krypposition. Hon förflyttar sig väldigt bra i sidled och bakåt men kan även dra sig lite frammåt om hon ligger på golvet.

Hon äter mer och mer vanlig mat och hon har inte varit svår med det alls. Nu äter hon frukost, lunch och gröt på kvällen varje dag. Jag ammar fortfarande mycket men mest ammar hon ju på natten...

I helgen ska vi till Moheda och på lördag är det Huseby julmarknad som jag ser jättemycket fram emot. Nu får jag väl ta ut vagnen och bege mig mot träningen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se