Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 17 november 2015

Första tanden!

Av Louise - 17 november 2015 17:06

Idag har Linnéa fått sin första tand! Den högra framtanden i underkäken. Det är ju såklart väldigt roligt men det har inte gjort något att det dröjt. Vi får väl se om hon ska börja bitas när jag ammar nu..

Idag har hon också fått äta smörgås till frukost och mosad mat istället för puré till lunch. Här går vi fort framåt men hon tyckte om det och tyckte att det var roligt att äta själv. Sen fick hon väl inte i sig jättemycket förstås.

Elen är klar i stallet vilket känns toppen. Ännu bättre är att vi nästan är klara med hyllorna i förrådet dessutom. Det ska bara på lite skivor så är det klart och då kan vi flytta ut massa flyttlådor som för närvarande förvaras i Linnéas blivande rum. Målet är att fixa iordning till henne där i vinter samt att fixa en garderob till hallen.

Vi har fäst reglar i väggen och i befintliga pelare. Den blir nog betydligt mer stabil än den behöver vara men vi har verkligen använt både hängslen och livrem så lite flyttlådor ska den klara!

Här är bilder på lilla bustrollet idag när hon åt leverpastejssmörgås. Hon vill också visa upp sin roligaste grimas just nu - pussmunnen!

Ja hon bjuder på många skratt om dagarna.. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se