Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 23 november 2015

Tungt arbete

Av Louise - 23 november 2015 16:45

Passar på att uppdatera bloggen medan lillan tar sin eftermiddagslur. Vi har haft en jättefin, solig, vinterdag idag med minusgrader nästan hela dagen. I morse var det 6 minusgrader och en jättefin soluppgång. Tänk att vi får bo så här vackert! Har passat på att rida idag när Linnéa sov middag på förmiddagen. Fantastiskt vackert att rida på en frostig åker! Och lillan sov så gott ute i friska luften. Frisk luft kan man verkligen säga att hon får. Vi är ute ett par timmar om dagen minst.I helgen har vi varit ute nästan hela dagarna. En granne skänkte bort massa ved och en nedfallen björk. Och eftersom gratis är ett pris jag gillar så har vi varit och hämtat ett släp med färdigklyvd ved och två släp med stockar från björken som Erik sågat upp. Det var en väldigt stor björk, som dessvärre knäcktes i senaste stormen. Terrängen var inte den lättaste men Erik jobbade på bra och nu har vi gott om ved för nästa år. Det är tungt men det är skönt att få det gjort. Nu ska det bara sågas och klyvas med.. och så finns det några lass stockar kvar att hämta i vår egen skog. 

Vi har börjat stapla upp veden under trappan i maskinhallen där jag städade upp nyligen. Det är väl bra att det utrymmet kommer till nytta.Hyllan i förrådet blev föresten klar i fredags. Ganska stolt över mig själv som sågade till alla hyllplanen :) Nu kan vi äntligen börja få stuktur på allt kaos i förrådet och här inne.I lördags var vi hemma hos syrran på kvällen och åt middag. Mamma och pappa var också med. Vi åt något så lämpligt som "Louises spätta med kantareller och lingon" och det var riktigt gott. 


 Igår fick min bil på sig vinterskorna också, fastän vi båda var trötta efter en dags arbete med tung ved. Men det känns bra att det är gjort.

 


Linnéa gör stora framsteg varje dag. Nu tränar hon hårt på att börja krypa och står och gungar länge på alla fyra. Idag låg hon och vinkade på skötbordet men jag vet inte om det var menat så eller om hon bara viftade runt lite. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..   Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.   I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det någ...

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadag...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Av Louise - Måndag 6 aug 21:28

Jag kan ju förstås inte skriva om allt som hänt sedan förra året när jag slutade blogga. Men jag kommer att lägga in några inlägg om vad som hänt under våren för att skriva ikapp lite. Tänkte börja med att sammanfatta årets lamning. Vi har ju 11 tack...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se