Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 23 november 2015

Tungt arbete

Av Louise - 23 november 2015 16:45

Passar på att uppdatera bloggen medan lillan tar sin eftermiddagslur. Vi har haft en jättefin, solig, vinterdag idag med minusgrader nästan hela dagen. I morse var det 6 minusgrader och en jättefin soluppgång. Tänk att vi får bo så här vackert! Har passat på att rida idag när Linnéa sov middag på förmiddagen. Fantastiskt vackert att rida på en frostig åker! Och lillan sov så gott ute i friska luften. Frisk luft kan man verkligen säga att hon får. Vi är ute ett par timmar om dagen minst.I helgen har vi varit ute nästan hela dagarna. En granne skänkte bort massa ved och en nedfallen björk. Och eftersom gratis är ett pris jag gillar så har vi varit och hämtat ett släp med färdigklyvd ved och två släp med stockar från björken som Erik sågat upp. Det var en väldigt stor björk, som dessvärre knäcktes i senaste stormen. Terrängen var inte den lättaste men Erik jobbade på bra och nu har vi gott om ved för nästa år. Det är tungt men det är skönt att få det gjort. Nu ska det bara sågas och klyvas med.. och så finns det några lass stockar kvar att hämta i vår egen skog. 

Vi har börjat stapla upp veden under trappan i maskinhallen där jag städade upp nyligen. Det är väl bra att det utrymmet kommer till nytta.Hyllan i förrådet blev föresten klar i fredags. Ganska stolt över mig själv som sågade till alla hyllplanen :) Nu kan vi äntligen börja få stuktur på allt kaos i förrådet och här inne.I lördags var vi hemma hos syrran på kvällen och åt middag. Mamma och pappa var också med. Vi åt något så lämpligt som "Louises spätta med kantareller och lingon" och det var riktigt gott. 


 Igår fick min bil på sig vinterskorna också, fastän vi båda var trötta efter en dags arbete med tung ved. Men det känns bra att det är gjort.

 


Linnéa gör stora framsteg varje dag. Nu tränar hon hårt på att börja krypa och står och gungar länge på alla fyra. Idag låg hon och vinkade på skötbordet men jag vet inte om det var menat så eller om hon bara viftade runt lite. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se