Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 23 november 2015

Tungt arbete

Av Louise - 23 november 2015 16:45

Passar på att uppdatera bloggen medan lillan tar sin eftermiddagslur. Vi har haft en jättefin, solig, vinterdag idag med minusgrader nästan hela dagen. I morse var det 6 minusgrader och en jättefin soluppgång. Tänk att vi får bo så här vackert! Har passat på att rida idag när Linnéa sov middag på förmiddagen. Fantastiskt vackert att rida på en frostig åker! Och lillan sov så gott ute i friska luften. Frisk luft kan man verkligen säga att hon får. Vi är ute ett par timmar om dagen minst.



I helgen har vi varit ute nästan hela dagarna. En granne skänkte bort massa ved och en nedfallen björk. Och eftersom gratis är ett pris jag gillar så har vi varit och hämtat ett släp med färdigklyvd ved och två släp med stockar från björken som Erik sågat upp. Det var en väldigt stor björk, som dessvärre knäcktes i senaste stormen. Terrängen var inte den lättaste men Erik jobbade på bra och nu har vi gott om ved för nästa år. Det är tungt men det är skönt att få det gjort. Nu ska det bara sågas och klyvas med.. och så finns det några lass stockar kvar att hämta i vår egen skog.



 

Vi har börjat stapla upp veden under trappan i maskinhallen där jag städade upp nyligen. Det är väl bra att det utrymmet kommer till nytta.



Hyllan i förrådet blev föresten klar i fredags. Ganska stolt över mig själv som sågade till alla hyllplanen :) Nu kan vi äntligen börja få stuktur på allt kaos i förrådet och här inne.



I lördags var vi hemma hos syrran på kvällen och åt middag. Mamma och pappa var också med. Vi åt något så lämpligt som "Louises spätta med kantareller och lingon" och det var riktigt gott. 


 



Igår fick min bil på sig vinterskorna också, fastän vi båda var trötta efter en dags arbete med tung ved. Men det känns bra att det är gjort.

 


Linnéa gör stora framsteg varje dag. Nu tränar hon hårt på att börja krypa och står och gungar länge på alla fyra. Idag låg hon och vinkade på skötbordet men jag vet inte om det var menat så eller om hon bara viftade runt lite.



 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se