Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 25 november 2015

Egentid

Av Louise - 25 november 2015 19:35

Äntligen fick jag och badankorna lite tid för oss själva. Och vad gör man då? Tar upp mobilen och kollar Facebook och bloggar förstås :-p

Idag har sotarn varit här och så var vi på gympa på förmiddagen. Hela eftermiddagen har jag prövat på att vara tvåbarnsmamma då min systerdotter Alice har varit här. Bara att inse - med två barn som ska underhållas så blir det inget annat gjort! Jag behövde inte få gjort något just idag förstås, denna dagen var vigd åt barnpassning, men jag vet vad som väntar i framtiden. Nästa föräldraledighet blir knappast lika lugn som denna!

Mina föräldrars kommande flytt har nu spridit ringar på vattnet så bara för att de rensar ut så får jag och syrran ta emot lassvis med grejor. Och jag som inte hade plats för alla saker jag hade innan... förrådet med de nya hyllorna lär knappast räcka till så jag inser att det blir till att rensa ut här med. Det tar sån tid bara, att sortera ut vad man ska ha, vad man ska slänga, sälja och ge bort.. tid som jag inte har just nu men det är väl bara att bita i det sura äpplet om man inte vill ha huset fullt av lådor till jul. Då vet man vad man gör de sista 5 veckorna av sin föräldraledighet.

Men nu ska jag bara slappna av och andas lite.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se