Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 27 november 2015

Regn och blåst

Av Louise - 27 november 2015 22:26

Usch nu är det riktigt novemberväder ute. Det har regnat hela dagen och paddocken ser mer ut som en pool än en ridbana. Riktig sjötomt kan man säga att vi fått också då det är stora pölar på åkern, gräsmattan och parkeringen. Och så här ska det väl hålla på en vecka framöver. Tur jag fått upp ljusstakarna i fönstrena så man kan mysa lite inne i alla fall. Dock måste man ju ut och fodra hästar några gånger om dagen. De verkar inte heller trivas med vädret men utnyttjar faktiskt ligghallen lite och det är ju bra!

Ikväll har syrran med familj vart här på fredagsmys med pizza, och så fick de lämnat över 17 flyttlådor med böcker, leksaker, filmer, barnkläder m.m Tur jag fick tömt en byrå idag i alla fall och rensade ut massvis med lakan och handdukar från tvättstugan igår så kanske jag får plats med en tiondel av allt... :-s

I morgon bär det av till Göteborg för det årliga traditionella pepparkaksbaket! Skall bli kul och mysigt. Kanske sista gången vi sover över allihopa i huset på Ljungängsbacken..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se