Tigers blogg

Alla inlägg under november 2015

Av Louise - 9 november 2015 18:31

Detta lasset kom grabbarna hem med igår. Det är ungefär lika mycket kvar att hämta men nu havererade traktorn igen så det lär väl dröja... :-(

ANNONS
Av Louise - 8 november 2015 08:27

Ja här snörvlas det och has ont i halsen om vartannat. Linnéa har klarat sig bra hittills men hon har varit väldigt gnällig några dagar så vem vet om hon också har ont nånstans.

Idag är det fars dag och Linnéa gav sin pappa sin alldeles första teckning. Ja mamma har hjälpt till lite men hon kladdade på bra. Jag ramade in den så att Erik kan ha den på sitt skrivbord på jobbet :-p Grattis säger vi också till våra egna pappor och hoppas ni får en fin dag!


 

Idag väntas mer skogsarbete. Frank är här och hjälper till och de började igår med att åka och hämta ett lass med stockar från vår skog som sågades upp i våras. Traktorn har ju varit sönder så de har blivit liggande där allt för länge. Men nu, tack vare en god insats av Eriks pappa och bror förra helgen, så fungerar traktorn igen och fick börja arbeta direkt. Vi får väl se om det går att komma fram i skogen idag för det har ju både regnat och varit stormen Freja i natt. Jag är astrött för jag sover aldrig bra när det blåser...

Vi var också och köpte virke igår och ska börja på att bygga en hylla i förrådet vid maskinhallen så att vi kan få strukturerat upp där. Vi har ju fortfarande massa flyttlådor inne i huset som måste flyttas bort dit så att vi kan göra i ordning Linnéas rum. Ett element behöver vi ha med så att det blir lite värme i förådet.

ANNONS
Av Louise - 3 november 2015 20:35

Nu så, har jag laddat upp bilderna från Halloweenhelgen. Jag och Cajo (svägerskan) gjorde cup cakes och så var vi ju på Liseberg. Kusin Ludwig åkte karusell för första gången, medan Linnéa sov...


Cup cakesen består av kokosmuffins och hallonmuffins med lite olika frostings (vit choklad, apelsin och vanilj).

           

I brist på någon grön dekor fick pumpa cup cakesen dekoreras med haricoverts :-)


             

Av Louise - 2 november 2015 17:55

Mammas lilla troll blir redan 7 månader idag! Vi har spenderat större delen av dagen hos hästdoktorn med Lindar som gått lite orent i traven ett tag. Dock inte idag! Typiskt. Så det var ju inte mycket veterinären kunde göra men hon trodde det var hoven som spökade..

Svägerskan och Linnéas kusin Ludde är fortfarande kvar och vi har så himla mysigt. Resten av släkten åkte hem igår och vi hade en trevlig dag på Liseberg i lördags men det var alldeles för mycket folk. Svårt att ta sig fram med barnvagnen. Kommer lite bilder från det senare.

Lilla Linnis har lärt sig klappa händerna i veckan och utövar denna nya färdighet så ofta hon kan.

Här är en svettig Lindar som tyckte det var varmt i transporten och inne på veterinärkliniken. När blir det minusgrader undrar han?

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se