Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 26 mars 2016

Raggarbilar och burgare

Av Louise - 26 mars 2016 22:25

Igår åt vi middag på ett roligt ställe i Älvsered som heter Mandys diner. Det var en restaurang helt i amerikansk 50-60 talsmiljö. Inredning, meny och musik helt i stil med temat. Kul och god mat. Dock väldigt kallt (verkar ha svårt med uppvärmning för de har bara öppet på sommarhalvåret och det var väl lite tidigt på säsongen nu..) och inte så många sittplatser. Men sommartid har de nog bord ute också. Man fick hamburgaren serverad i en bil. Pappa åt en dubbelburgare på 400 gram, Linnéa satt snällt större delen av tiden och åt majskrokar.

Idag har mina föräldrar och min morbror varit här och ätit påskmiddag. Vi blev så mätta att vi inte orkade med desserten som skulle varit ostbricka. Spar det till en annan dag. Linnéa har knappt velat äta på hela dagen, hon grinar och grimaserar. Hoppas hon är på bättre humör imorgon. Då ska vi i alla fall till grannarna på middag på kvällen och jag har bakat en tårta som vi ska ha med oss. Ska pynta den imorgon och lägga upp bild. Blir en riktig påsktårta!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se