Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 31 mars 2016

Pannkakor och penséer

Av Louise - 31 mars 2016 20:52

Denna veckan är det bara förberedelser inför Linnéas kalas på lördag som gäller. Ridning har tyvärr inte blivit av alls men jag hoppas kunna komma ut en sväng på söndag. Igår fick Linnéa leka en stund med kusinerna och mormor så fick jag några timmars effektiv städning till förfogande. Idag har jag putsat fönster och planterat blommor så att det ser lite tjusigt ut utanför huset och borta vid stallet. Vi har också varit och handlat asmycket mat. Imorgon ska jag jobba och sen ska jag hinna med den sista städningen innan de första gästerna kommer redan imorgon kväll. Svågern med familj stannar över helgen.

Linnéa hade några dagar där hon matvägrade allt utom yoghurt, fruktpuré och välling men nu är hon sitt vanliga matglada jag och äter duktigt. Idag fick hon äta pannkaka själv och det uppskattas. Både pannkakor och att äta själv gillar hon. Men det blir väldigt mycket att städa efteråt...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se