Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 25 april 2016

Hinner inte med

Av Louise - 25 april 2016 21:37

Det händer så mycket men jag hinner ju inte med att skriva... I lördags för två dagar sen kom en inackorderingshäst hit som ska gå på lösdrift ihop med mina. Han kallas Party och är en travhäst som numera är ridhäst. Han är snäll och trevlig och det funkar jättebra i flocken redan. Visst kivas de lite granna men inte mycket. Han går ihop med mina och får äta bredvid dem så jag tycker går över förväntan lugnt.

Fåren och lammen fick komma ut och lufta sig lite i lördags och söndags. De var skeptiska först och det var inte lätt att få dem att gå åt det hållet man ville, men när de väl fått smaka på gräset så blev de glada och lammen hoppade och sprang massor.

Idag är Kimmy på besök och han har äntligen döpt sitt lamm som ska heta Robin. Flaskmatningen av två av lammen forsätter, även på natten. Gud va skönt det ska bli när alla djur är ute på bete så man slipper gå och fodra så många gånger per dygn!

Vi stängslade lite igår med och nu är det dags att köpa in paddocksstaket och göra sommarhagar till hästar och får ute på åkern. Ja det finns att göra hela tiden..

Linnéa fortsätter att sova bra på nätterna och äter inte välling kl 4 längre. Hon får välling en gång, mellan kl 22-00 nångång för då brukar hon vakna till men efter att hon ätit välling så somnar hon direkt och sover oftast till morgonen. Ibland vaknar hon en gång men då somnar hon om direkt om jag flyttar över henne till vår säng. Hon har varit väldigt mammig senaste dagarna, efter att jag var i Stockholm. Kanske saknade hon mig när jag var borta.

Deklarationen är klar och inskickad nu med, helt tack vare min fantastiska syster som ställer upp och hjälper en förvirrad, helt hjälplös företagare som inte kan nånting om bokslut, debit och kredit, konton och redovisningar.. det är bara en himla röra för mig. Tur att du finns syrran! Ska vara ute i bättre tid nästa år, jag lovar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 25 december 2018 08:14

En mysig julafton har vi haft. Det var väl bara Linnéa som sovit bra, vi andra hade av olika anledningar en del sömn kvar att önska men vi var ju tvungna att gå upp ganska tidigt ändå för att hinna till kyrkan. Måns var dock inte så förtjust i att si...

Av Louise - 24 december 2018 09:00

God jul önskar vi er alla! Vi firar i Småland på traditionsenligt vis, men med en ny event och det är att Måns ska spela Jesus på julkrubban i kyrkan nu på förmiddagen. Hoppas att han inte gallskriker. Får uppdatera senare om hur det gick. Hoppas ni ...

Av Louise - 22 december 2018 23:32

Jag tänkte försöka skriva ner årets största händelse, innan året är slut.. Nämligen min #förlossningsberättelse. Det är svårt att få tid att sitta ner och samla sina tankar i skrift dessa dagar, men jag kan spela upp hela händelseförloppet i mitt min...

Av Louise - 20 december 2018 22:15


Idag blir lillprinsen 10 månader. Han är minst sagt en liten glad prick och han fick sin tredje tand för några dagar sedan. Jag ammar fortfarande en del men på dagtid är det mest som mellanmål och så äter han vanlig mat till frukost, lunch, middag oc...

Av Louise - 7 december 2018 21:11


Det går sådär med den här nystarten av bloggen. Det är mest för att jag inte hunnit skriva ikapp om allt jag hade tänkt skriva om, och då blir det så långa inlägg och jag måste leta upp bilder och sånt och därför en större insats och då känner jag at...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se