Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 25 april 2016

Hinner inte med

Av Louise - 25 april 2016 21:37

Det händer så mycket men jag hinner ju inte med att skriva... I lördags för två dagar sen kom en inackorderingshäst hit som ska gå på lösdrift ihop med mina. Han kallas Party och är en travhäst som numera är ridhäst. Han är snäll och trevlig och det funkar jättebra i flocken redan. Visst kivas de lite granna men inte mycket. Han går ihop med mina och får äta bredvid dem så jag tycker går över förväntan lugnt.

Fåren och lammen fick komma ut och lufta sig lite i lördags och söndags. De var skeptiska först och det var inte lätt att få dem att gå åt det hållet man ville, men när de väl fått smaka på gräset så blev de glada och lammen hoppade och sprang massor.

Idag är Kimmy på besök och han har äntligen döpt sitt lamm som ska heta Robin. Flaskmatningen av två av lammen forsätter, även på natten. Gud va skönt det ska bli när alla djur är ute på bete så man slipper gå och fodra så många gånger per dygn!

Vi stängslade lite igår med och nu är det dags att köpa in paddocksstaket och göra sommarhagar till hästar och får ute på åkern. Ja det finns att göra hela tiden..

Linnéa fortsätter att sova bra på nätterna och äter inte välling kl 4 längre. Hon får välling en gång, mellan kl 22-00 nångång för då brukar hon vakna till men efter att hon ätit välling så somnar hon direkt och sover oftast till morgonen. Ibland vaknar hon en gång men då somnar hon om direkt om jag flyttar över henne till vår säng. Hon har varit väldigt mammig senaste dagarna, efter att jag var i Stockholm. Kanske saknade hon mig när jag var borta.

Deklarationen är klar och inskickad nu med, helt tack vare min fantastiska syster som ställer upp och hjälper en förvirrad, helt hjälplös företagare som inte kan nånting om bokslut, debit och kredit, konton och redovisningar.. det är bara en himla röra för mig. Tur att du finns syrran! Ska vara ute i bättre tid nästa år, jag lovar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..   Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.   I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det någ...

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadag...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Av Louise - Måndag 6 aug 21:28

Jag kan ju förstås inte skriva om allt som hänt sedan förra året när jag slutade blogga. Men jag kommer att lägga in några inlägg om vad som hänt under våren för att skriva ikapp lite. Tänkte börja med att sammanfatta årets lamning. Vi har ju 11 tack...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se