Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 7 juli 2016

Mys

Av Louise - 7 juli 2016 20:45

Vi har så sköna dagar hemma, lilla sessan och jag. Igår invigde vi sandlådan. Jag har bestämt att jag ska vara föräldraledig på onsdagar under hela hösten med, trots att vi skolar in Linnéa på förskolan i slutet av augusti. Det är så mysigt att vara hemma och tiden går så fort så jag vill ta vara på den här småbarnstiden så länge som möjligt. Sen kommer Linnéa ha förmånen att få umgås med sin mormor varje vecka också så ska jag jobba länge och mormor hämta på förskolan en dag i veckan. Lyx att ha barnvakter så nära, som är tillgängliga och vill umgås med sina barnbarn!


   

 
ANNONS
 
custom writing essays

custom writing essays

21 juli 2016 16:14

This blog is full of nature and this little girl. It is so nice to see these pictures and to enjoy her first achievements)

http://customwriting-s.com

 
writing a descriptive analysis-essaywritingservice

writing a descriptive analysis-essaywritingservice

1 oktober 2018 13:44

It's so cozy to be at home, and the time goes by so fast, so I want to take care of this little childhood as long as possible.

http://essaywritingservices.org/blog/writing-a-des

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se